OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. szeptember 8., kedd 15:45

Megmozdult az ország a két külföldre vitt debreceni kisgyermek megmentéséért a debreceni üzletember kezdeményezésére
    Debrecen, 2020. szeptember 8., kedd (OTS) - Az országosan ismert Felföldi József cégtulajdonos aláírásgyűjtő petíciót kezdeményezett az anyjától elszakított két kisgyermek ügyében. Eddig több mint hétezren álltak az ügy mellé, és követelik a gyerekek hazahozatalát. A hatóságokra akarnak nyomást gyakorolni, mert a magyar rendőrség és az ügyészség érthetetlen módon tétlen szemlélője csak az eseményeknek.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200908_001.jpg

Felföldi József neve ismerősen cseng Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében, de a legnépszerűbb termékét, a tejízesítő szívószálat országszerte kedvelik.

Az Alföld cukorgyárosa aktívan tesz a közért, felkarolja az elesetteket, veszettnek tűnő ügyek mellé áll.

A debreceni édesanyával is felvette a kapcsolatot, miután megszüntették a nyomozást gyermekeinek elrablása ügyében.

A két kisgyermeket, a hétéves kisfiút és az ötéves kislányt a saját édesapjuk vitte el az édesanyjuk megkérdezése és beleegyezése nélkül a július 26-ai láthatáson magyar gorillák segítségével egy debreceni élménypark bejárata elől akciófilmbe illő módon: a két férfi lefogta az édesanyát a videófelvételen is jól láthatóan, az apa pedig közben egy furgonba ültette a két megszeppent kicsit.

Az apa Ibizára szökött a két gyermekkel azok hivatalos iratai nélkül, valószínűsíthetően hamis papírokkal. Az anya kétségbeesetten fordult a hatóságokhoz: a rendőrséghez és az ügyészséghez, eddig hiába, nincsenek eredmények.

Felföldi József petíciót indított a gyermekek hazahozataláért, hisz korábban is megtették már a magyar hatóságok akár kétes hírű állampolgáraikért is, hogy kimenekítették őket veszélyes helyzetekből, legutóbb a TEK Peruig ment egy pedofil "hatalmasságért", hogy megmentse a büntetéstől, ideje lenne hát két ártatlan magyar kisgyermekért is mozgósítaniuk a karhatalmat, hogy kimenekítsék őket ismeretlen körülményeik közül.

A gyerekek nem beszélik apjuk nyelvét, a spanyolt, az apa nem ért magyarul, bébiszitter vigyáz rájuk, miközben sírva vágyakoznak otthonuk és édesanyjuk után.

"Gyalázatnak tartom, ami ezzel a két kisgyermekkel megtörténhetett! Melléjük állok, mert hiszem, hogy az állam feladata, hogy megvédje az állampolgárait! Ki érezheti itthon biztonságban magát, ha két ártatlan kisgyermek élete sem sarkallja cselekvésre azokat, akiknek hatásköre és jogköre van az ügyben!" - fejtette ki Felföldi úr.

Több mint hétezer aláírás összegyűlt már, országosan csatlakoztak az ügyhöz a támogatók, akik vállalják azt is, hogy tovább mennek, ha senki nem mozdul az ügyben, céljuk, hogy nyomást gyakoroljanak az illetékesekre.

A következő lépés egy demonstráció megszervezése lesz, ha a megszólított miniszterek, a belügyminiszter Dr. Pintér Sándor és Dr. Varga Judit igazságügyi miniszter nem reagálnak érdemben a nekik küldött levelekre, és nem tesznek hathatós lépéseket a két gyermek kiszabadítására vagy ügyük jogi úton történő minél gyorsabb rendezésére.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.