OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. szeptember 7., hétfő 12:31

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. megalapításának 30. évfordulóját ünnepelte
    Kecskemét, 2020. szeptember 7., hétfő (OTS) - - A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. fennállásának 30. évfordulója alkalmából a vállalat három kilométeres jubileumi futást és faültetést szervezett a jeles évforduló megünneplésére. A Knorr-Bremse, a vasúti és haszongépjármű fékrendszerek piacvezető fejlesztője és gyártója 30 éve működik Magyarországon.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200907_001.jpg

 "Az évforduló ünneplésére 30 fa közös elültetését választottuk, mert a 30 fa azt a 30 évet szimbolizálja, ami 1990 óta eltelt, amikor is a Knorr-Bremse Kft. alapító okiratát aláírtuk. Legyen ez egy apró lépés, egy felhívás a klímaváltozás ellen. Nagy utat tettünk meg együtt a 30 év alatt, építettünk egy új gyárat és teszt központot, jelentősen növekedtünk létszámban, hogy csak pár jelentősebb mérföldkövet említsek. Törekszünk hasonló sikereket és egy fenntartható környezetet elérni a következő 30 évben is." - mondta Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója.

Nemcsak ez az évforduló jelentős ebben az évben: a konszern idén lett 115 éves, a vállalat pedig pontosan 25 évvel ezelőtt kezdte meg kutatási-fejlesztési tevékenységeit Magyarországon.

Vállalati profil

A Knorr-Bremse (ISIN:DE000KBX1006, rövidítve: KBX) vezető helyet tölt be a fékrendszerek világpiacán és fő beszállító más, a biztonság szempontjából kritikus fontosságú vasúti és teherjármű rendszerek körében. A Knorr-Bremse termékei döntő mértékben járulnak hozzá világszerte a vasúti és közúti szállításban a nagyobb biztonsághoz és energiahatékonysághoz. Több mint 30 országban, több mint 100 telephelyen mintegy 29.000 munkavállaló hozzáértése és motivációja váltja ki világszerte a termékek és szolgáltatások felhasználóinak megelégedését. 2019-ben a Knorr-Bremse két divíziója együttesen 6,9 milliárd EUR árbevételt ért el (IFRS rendszer szerint). A Társaság több mint 115 éve vezető szerepet tölt be az iparág megújításában, amit a mobilitás és a szállítási technológiák körében élenjáró rendszerszintű megoldások lendítenek előre. A Knorr-Bremse Németország egyik legsikeresebb ipari vállalata, amely hasznosítja a kulcsfontosságú globális megatrendeket: városiasodás, fenntarthatóság, digitalizáció és mobilitás.

Kapcsolat:

Bucsai Edina
Marketing munkatárs
Tel: +36 76 511 738
Email: edina.bucsai@knorr-bremse.com

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.
Georg Knorr u. 8
H-6000 Kecskemét
www.knorr-bremse.com

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.