OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 4., péntek 14:50

A Best of AZ ÉV HOTELE szuperdöntőjében derül ki, hogy melyik szálloda nyeri el a 2010-es évek legjobb hotele címet
    Budapest, 2020. szeptember 4., péntek (OTS) - Best of kiadással indul újra AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2020. szeptember 6-án vasárnap az RTL Klub-on a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával. Az új évadban a 2010-es évek 7 régiójának, legjobb 38 szálládája indul a közönségszavazáson a legjobbak legjobbjának járó díjért.

    AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 2017-ben kezdődött el. Az elmúlt három évad során 140 szálláshely indult el a versenyt bemutató műsorban, melyek közül a régiójukban kimagaslóan teljesítők kaptak lehetőségek arra, hogy az idei szuperdöntőben is megmérettessék magukat.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyzetekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni a Best of AZ ÉV HOTELE címet. A szavazni idén is a műsor Facebook oldalán lehet a versenyben induló szállodákra.

Az elismerés rangját mutatja, hogy a Best of AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. A Best of AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

A Best of AZ ÉV HOTELE verseny 2020 szeptemberében a Balatoni régió bemutatásával kezdődik, majd sorra kerül az Észak-Magyarország, az Alföld, az Észak- és Dél-Dunántúl, Budapest környéke, és a Kis-Balaton és környéke régió is. A közönségszavazás az áprilisi szuperdöntővel ér véget, amelyben az egyes régiók első két helyezettje vehet majd részt 2021 áprilisában.

Az új évadban Kecsmár Alexandra vezeti a műsort. A fiatal műsorvezetőt eddig a RTL Klub, Fókusz című műsorbán riporterként, és az Alvilág televíziós soroztának az RTL Most-on futó "Kibeszélő" című műsorát vezetve ismerhették meg a nézők.

Kapcsolódó fényképek, videók, háttéranyagok:
AZ ÉV HOTELE 4. évadának adásai: http://rtl.hu/most/azevhotele (Az évad indító adás 2020. szeptember 6. 12:30 után, a premier adást követően kerül fel az RTL Most-ra)
AZ ÉV HOTELE Facebook oldala: https://www.facebook.com/azevhotele
Fényképek:
https://drive.google.com/drive/folders/1muSk89hJUGYa-8Dv7YE1zWu9B645TwOh?usp=sharing

Forrás: Interakció Produkció Kft.

További információ kérhető:
Serfőző Zsolt, producer
+ 36 (30) 958-010-55
serfozo.zsolt@interakcio.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.