OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 23. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. augusztus 21., péntek 14:31

Éjszakai hibaelhárítás, hétvégi burkolat-helyreállítás
    Budapest, 2020. augusztus 21., péntek (OTS) - Éjszakai hibaelhárítás, hétvégi burkolat-helyreállítás

    Keddtől állhat vissza a megszokott forgalmi rend a Várfok utcánál

Társaságunk szakemberei csütörtökön éjjel mind a Nagy Lajos király útja, mind a Vérmező út - Várfok utca kereszteződésében történt csőtörést elhárították, és hajnalra mindkét területen helyreállt a vízszolgáltatás.

A négynapos munkaszünet alatti üzemleállás miatt azonban csak hétfőn áll majd rendelkezésre a Vérmező út  végleges burkolat-helyreállításához szükséges aszfalt. A hétvége zárásakor várható jelentős forgalomnövekedésre való tekintettel kollégáink a munkagödör betemetésével és feltöltésével szombat reggelre ideiglenesen járhatóvá teszik ezt az útszakaszt, de az erre közlekedőknek sebességkorlátozással és emiatt megnövekedett útidővel kell számolniuk. Kérjük, hogy aki teheti, válasszon alternatív útvonalat.

Köszönjük az érintett lakók és az erre közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.