OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. augusztus 18., kedd 15:57

A The Health Bank együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel nem invazív lélegeztető készülékek forgalmazása céljából (1. rész)
    Dubaj, Egyesült Arab Emírségek, 2020. augusztus 18., kedd (Business Wire/OTS) - A The Health Bank együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel a COVID-19-világjárvány során megbetegedettek légzéstámogatásához használható, Amerikai Egyesült Államokban gyártott, alacsony árú, nem invazív lélegeztető készülékek forgalmazása céljából - A The Health Bank (THB) Global vezérigazgatója, Salman Arif ma bejelentette, hogy a vállalat együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel az nHaleTM nevet viselő, nem invazív lélegeztető készülék MENASA (Közel-Kelet, Észak-Afrika és Dél-Ázsia) régióban való forgalmazása céljából. A nem invazív lélegeztetés régióbeli támogatása céljából a The Health Bank vállalja az egészségügyi szakszemélyzetnek a készülék működtetésére való kiképzését is.

    
Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200817005113/en/

"A COVID-19 tüneteinek nem invazív módszerekkel való kezelésére alkalmas megoldások azonosítása érdekében együttműködésre léptünk a Nanotronics Health, LLC-vel, melynek eredményeként értékesítésre és forgalmazásra kerül az nHaleTM lélegeztető készülék. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az nHaleTM lélegeztető készülék elérhetővé válik a MENASA (Közel-Kelet, Észak-Afrika és Dél-Ázsia) régióban, megengedhető árú, magas minőségű megoldást biztosítva a betegek és az egészségügyi ellátó személyzet számára" - magyarázta Zarmina Jafar, a THB Global stratégiai vezetője.

A Nanotronics Health, LLC megszerezte az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeletének (Food & Drug Administration [a továbbiakban: "FDA"]) engedélyét az nHaleTM  vészhelyzetben való használatára (Emergency Use Authorization [EUA]) azzal a céllal, hogy az alkalmazható legyen a hagyományos egészségügyi ellátó létesítményekben, a COVID-19-ben szenvedő nagyszámú beteg ellátásának biztosítása céljából átalakított helyiségekben/épületekben, valamint orvosi rendelvényre otthoni környezetben. Az engedély alapján az nHale™ készülék használható kiegészítő oxigénkezeléssel kísérve abban az esetben, ha megfelelő képesítéssel rendelkező gyógyászati szakember elrendeli a kiegészítő oxigénterápiát.

A nem invazív lélegeztetés kulcsfontosságú a COVID-19-ben szenvedő betegek kórházi és kórházon kívül ellátásában. Ennek az igénynek a kielégítése érdekében a Nanotronics Health, LLC a Nanotronics széleskörű szaktudására támaszkodva, fejlett AI (mesterséges intelligencia) technológia felhasználásával, intelligens gyártásvezérlés (Intelligent Factory Control [IFC]) és magas szintű mérnöki megoldások alkalmazásával mindössze 90 nap alatt megtervezte, kifejlesztette és legyártotta az nHaleTM lélegeztető készüléket.

"Az nHaleTM-t azzal a céllal dolgoztuk ki, hogy kielégítsük a COVID-19-ben szenvedő betegek esetében felmerülő, nem invazív lélegeztetést biztosító megoldások iránti égető szükségletet" - mondta el Julie Orlando, a Nanotronics Health, LLC elnöke. "A tervezés során prioritásként kezeltük a magas minőséget és a kényelmes és egyszerű használatot, és sikerült úgy megalkotnunk az nHaleTM-t, hogy az ára csak a töredéke legyen annak, mint amennyibe más nem invazív lélegeztető készülékek kerülnek."

A Nanotronics Health, LLC azzal a céllal tervezte és fejlesztette ki az nHale™-t, hogy az a COVID-19-ben szenvedő, spontán lélegző felnőttek légzésének támogatására legyen használható. Rendeltetése szerint a készülék olyan nem életveszélyes helyzetekben használható, mint például egy, a standard orvosi protokollok szerint légzéstámogatásra szoruló, de invazív lélegeztetést nem igénylő beteg légzéstámogatása.

Amit a The Heath Bankről tudni kell…
A The Health Bank (THB) egészségügyi megoldások kifejlesztésére összpontosító, globális technológiai vállalat, amely különféle egészségmegőrzést és egészségügyi ellátást biztosító, illetve támogató virtuális kórházi szolgáltatásokat biztosít magánszemélyek, családok és vállalatok számára. A megelőzést és az egészségmegőrzést prioritásként kezelő cégként lehetővé tesszük tagjaink számára, hogy precíziós orvosi és telemonitoring programjaink segítségével proaktív módon alakíthassanak ki és tarthassanak fenn egészséges életmódot, és megelőzhessék a betegségeket.
A személyre szabott egészségügyi ellátás biztosítása terén birtokolt szakértelmünk megbízható támogatást és biztonságot kínál tagjaink és szeretteik számára még a legnagyobb kihívást jelentő, legösszetettebb krónikus vagy akut egészségügyi ellátási feladatok esetén is.

Amit a Nanotronics Health, LLC-ről tudni kell…
A Nanotronics Health, LLC a Nanotronics-ra támaszkodó, annak leányvállalataként működő cég. A vállalat intelligens gyártásvezérlési (Intelligent Factory Control [IFC]) folyamatok alkalmazásával dolgoz ki és fejleszt tovább megengedhető árú, könnyen hozzáférhető és a használatot megkönnyítő kialakítású orvostechnikai eszközöket. Első termékünket, az nHale™ elnevezésű, nem invazív lélegeztető készüléket mindössze 90 nap alatt terveztük meg, alakítottuk ki és állítottunk össze, mely időtartamba beleértendő az FDA vészhelyzetben való használati engedélyének (Emergency Use Authorization) megszerzése is. Célunk az volt, hogy készülékünk segítse a COVID-19-ben szenvedő betegek kezelését. A vészhelyzetben való használati engedély megszerzését követően a Nanotronics Health, LLC késedelem nélkül megkezdte az eszközök gyártását és szállítását. (folyt.)



2020. augusztus 18., kedd 15:57

A The Health Bank együttműködésre lép a Nanotronics Health, LLC-vel nem invazív lélegeztető készülékek forgalmazása céljából (2. rész)
    Dubaj, Egyesült Arab Emírségek, 2020. augusztus 18., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit az nHaleTM-ről tudni kell…
Az nHale™ egy kétszintű, pozitív nyomású lélegeztető készülék, amely a COVID-19-ben szenvedő, 30 kg-ot meghaladó testsúlyú, spontán lélegző felnőtt betegek légzésének támogatását szolgálja. A készülék nem invazív lélegeztető eszköz, melyet életet nem fenyegető helyzetekben való használat céljára, olyan spontán lélegző betegek légzésének támogatására terveztek, akik a standard orvosi protokollok szerint légzéstámogatásra szorulnak, de nincsen szükségük invazív lélegeztetésre.

A készülék hagyományos egészségügyi ellátó létesítményekben (pl. kórházakban, bentlakásos otthonokban, ápolási otthonokban), valamint a COVID-19-ben szenvedő nagyszámú beteg ellátásának biztosítása céljából átalakított helyiségekben/épületekben (pl. rendezvényközpontok, egyetemi kollégiumok, motelek, stb.) való használatra szolgál. Az nHale™ ugyanakkor orvosi rendelvényre otthoni környezetben is használható.

Az nHale™ használata mellett alkalmazható kiegészítő oxigénterápia is a betegnek adott levegő oxigénkoncentrációjának növelése céljából, kizárólag abban az esetben, ha a kiegészítő kezelést képzett és megfelelő képesítéssel rendelkező gyógyászati szakember elrendeli. Az nHale™ lélegeztető eszköz kiegészítő oxigénterápiával kombinált használata során feltétlenül be kell tartani az előírt óvintézkedéseket és figyelembe kell venni a vonatkozó figyelmeztetéseket.

A Nanotronics leányvállalata, a Nanotronics Health LLC széleskörű szaktudására támaszkodva, fejlett AI (mesterséges intelligencia) technológia felhasználásával, intelligens gyártásvezérlés (Intelligent Factory Control [IFC]) és magas szintű mérnöki megoldások alkalmazásával egy nagy mennyiségben is könnyen, alacsony költséggel előállítható készüléket dolgozott ki azzal a céllal, hogy az minél több amerikai számára hozzáférhető legyen. Az nHale™ kialakítása során elsődleges fontosságú volt az egyetlen gombnyomással való kényelmes és könnyű használat biztosítása.

Az nHale™ megkapta az FDA vészhelyzetben való használatra vonatkozó engedélyét (Emergency Use Authorization [EUA]); az nHale™ használata kizárólag addig az időtartamig engedélyezett, amelyben a fennálló feltételek alapján igazolható a készülék vészhelyzetben való használatának szükségessége; az nHale™ nem kapta meg az FDA egyéb használatra vonatkozó hozzájárulását vagy jóváhagyását.

Az nHale™ a Nanotronics védjegye az Amerikai Egyesült Államokban (Iásd a következő internetes címen: nanotronics.co/nhale).

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200817005113/en/

Kapcsolat:

Zarmina Jafar, Head of Strategy, The Health Bank
Zarmina@thbglobal.com; +97.15.05.13.13.00

Mary Cunney, Chief Communications Officer, Nanotronics
MCunney@nanotronics.co; 212.401.6209

Forrás: The Health Bank

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.