OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 14. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 22., szerda 10:30

Elmarad Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra koncertje
    Budapest, 2020. július 22., szerda (OTS) - A Margitszigeti Szabadtéri Színház sajnálattal közli, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra 2020. július 24-ére meghirdetett Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra koncert, a világjárvány megfékezésére irányuló szigorított, jelenleg érvényben levő beutazási szabályok bevezetése miatt, elmarad!

    A margitszigeti színház vezetése és a Szerbiából érkező zenekar mindent megtett annak érdekében, hogy a meghirdetett időben a Kusturica vezette együttes felléphessen Budapesten, a Margitszigeten.

A színház - a jelenlegi járványhelyzetet megelőzően - még 2019-ben hirdette meg a programot. A 11 fős szerb együttes vad és eklektikus balkáni zenét játszik antiglobalista üzenetekkel és sodró cigány ritmusokkal. Zenéjük összefonódott az ismert rendező, Emir Kusturica filmjeivel, a filmek abszurdba hajló, lebegő szabadsága pedig elképzelhetetlen lett ezek nélkül a zenék nélkül. Emír Kusturica filmjei semmit nem veszítettek népszerűségükből, ezért is vállalkozott és tartotta fontosnak a margitszigeti színház vezetése, hogy a magyar közönség hosszú évek után a Margitszigeten élőben élvezhesse a zenekart eredeti hangzásban. A Kusturica filmek hangulatát erősítő, a balkáni hangulatot időző zenék és az azt játszó zenekar Emír Kusturica zeneszerző és zenész vezetésével és közreműködésével a Margitszigeti Szabadtéri Színházba július 24-ére meghirdetett koncertje most elmarad, de azt a színház vezetése a jövőben pótolni kívánja.

A Margitszigeti Szabadtéri Színház a továbbiakban is azon dolgozik, hogy Kusturicáék összetéveszthetetlen, féktelen és fergeteges örömzenéje jövőben mihamarabb eljuthasson a Margitszigetre, a magyar közönséghez.

A színház továbbá köszöni a jegyvásárlók bizalmát, melyet szeretne megtartani, hogy a közeljövőben a Margitszigeten a hazai fellépőkkel és a közönséggel együtt sikerüljön az élő nagyszínpadi koncerteken találkozni és a közös öröm élményében részesülni.
Megértésüket hálásan köszönjük!

A jegyek visszaváltásáról vagy cseréjéről az alábbi linken lehet tájékozódni: https://szabadter.hu/emir-kusturica-koncert-elmarad
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.