OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 14., kedd 09:00

A Xeropan: Angoltanár a zsebben alkalmazás új, modern külsőt kapott
    Debrecen, Magyarország, 2020. július 14., kedd (OTS) - A Xeropan angol tanító applikáció legújabb frissítésében egy teljesen új külsővel jelentkezik. Az egy évig tartó projekt eredménye egy letisztult és átlátható app lett ami megfelel a legújabb trendeknek.

    A Xeropan app továbbra is ingyenesen nyújt több mint 1600 videós, szótanuló és nyelvtani leckét alapfoktól felsőfokig és intuitív szórakoztató feladatokkal élvezetes időtöltéssé varázsolja a nyelvtanulást (elérhető iOS, Android és asztali PC-s változatban is). Az app korábbi, játékos külsejét 200 órányi interjú és professzionális UX tervezés után egy Google által inspirált kinézet váltja fel. A videós leckék, a mesterséges intelligencia által irányított beszélgetések és a hatékony tananyag megmarad. Emellett az időutazásról szóló történet még előrébb kerül, hisz bónusz leckéken keresztül mostantól történelmi érdekességekkel is szolgál, hogy még jobban elősegítse a motivációt a nyelvtanulásra. A frissítés óta több mint 50%-kal nőtt aktív felhasználóinak száma, és egyre többen ajánlják ismerőseiknek az appot. A frissítés IOS rendszerekre a következő hetekben várható.
Mindeközben készül a Xeropan Classroom (classroom.xeropan.com), aminek segítségével a tanárok is könnyedén bevihetik majd a digitális tanítást az osztályukba szeptembertől.

Az app elérhető a www.xeropan.com oldalról.
email: info.hu@xeropan.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.