OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. július 7., kedd 11:44

Színházi élmény lehetőségével hálálja meg a Városmajori Szabadtér Színház az egészségügyi dolgozók helytállását
    Budapest, 2020. július 7., kedd (MTI) - 36 darab párosjegyre váltható szabad felhasználású vouchert ajánl fel a kulturális intézmény az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő munkatársainak - A Városmajori Szabadtér Színház háláját és megbecsülését szeretné kifejezni azon egészségügyi dolgozók számára, akik elsősorban, de nem kizárólag a koronavírus-járvány időszaka alatt elképesztő munka- és teherbírással, folyamatos készenlétben végezték munkájukat a frontvonalban.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200707_001.jpg

A országos eljárásrendnek megfelelően az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő azon fővárosi kórházak egyike volt, amelyek teljes körű covid-ellátásra kötelezetten látták el feladataikat. A járvány csúcsidőszakában három izolációs osztály is működött az intézményben, ahol esetenként, egyidejűleg mintegy száz fertőzött elhelyezését is meg kellett oldani. A Kútvölgyiben kialakított karantén részlegen pedig hatvan embert tartottak megfigyelés alatt. Összességében 174 igazoltan koronavírusos beteg feküdt a kórházban, míg karanténban 186-an voltak.
A bámulatos és elismerésre méltó helytállást követően mindenkinek szüksége van egy lélegzetnyi, önfeledt szórakozásra. A színház vezetője és a dolgozók hisznek abban, hogy a feszültségek feloldásához, az emberek megnyugvásához a művészeten és a kultúrán keresztül vezet az út.
Bár az elmúlt hónapok a Városmajori Szabadtér Színházat is soha nem látott kihívások elé állították, a színházban dolgozók hálával gondolnak azokra, akik akár a saját egészségüket is veszélyeztetve gondoskodtak rólunk és szeretteinkről ebben a nehéz időszakban.
Ezért elismerésük jeléül az intézmény 36 darab párosjegyre váltható szabad felhasználású vouchert ajánl fel a színház "szomszédságában" található Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő szakembereinek és az egészségügyi ellátásban dolgozó munkatársainak, melyet 2020. július 12. és szeptember 19. között megrendezésre kerülő nyári évadunk bármely előadására felhasználhatnak.
A Városmajori Szabadtér Színház július 12-én nyitja meg kapuit a nézők előtt, és ahogy az előző évadokban, idén is széles kínálattal, változatos produkciókkal várja közönségét. A 2020. június 17-én megjelent Magyar Közlönyben szereplő rendelet értelmében korlátozások vagy megszorító intézkedések nélkül várja kultúraszerető látogatóit. Az előadásokról, koncertekről bővebben a színház honlapján, a www.szabadter.hu weboldalon található információ.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.