OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 3., péntek 13:10

Július 6-tól teljes körű nyitvatartás a Fővárosi Vízművek ügyfélszolgálati irodáiban
    Budapest, 2020. július 3., péntek (OTS) - Óvjuk magunkat és egymást a járványügyi szabályok betartásával! - Július 6-tól a Fővárosi Vízművek valamennyi személyes ügyfélszolgálati irodája újra a megszokott nyitvatartási rendben várja ügyfeleinket. A Magyarországon érvényben lévő járványügyi készültségre való tekintettel, kérjük, hogy mindenki, aki felkeresi irodáinkat, a maga és a többi ügyfél, valamint ügyintézőink biztonsága érdekében továbbra is tartsa be a járványügyi rendelkezéseket és az alapvető óvintézkedéseket. Társaságunk ezt az ügyintézőket és az ügyfeleket elválasztó, pultokra helyezett plexilappal segíti elő. Az irodákban egyszerre csak annyian tartózkodhatnak, ahány ügyintézői pult üzemel.

    Néhány további javaslattal is szeretnénk hozzájárulni, hogy mindenki, aki személyes ügyfélszolgálatunkat választja ügyintézésre, biztonságban érezhesse magát:
     1.    a hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk az időpontfoglaló használatát: https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/Idopontegyeztetes/SzemelyesUgyfelSzolgalat
     2.    használja a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítőt
     3.    az ügyfélszolgálati térben viseljen maszkot vagy szájat és orrot eltakaró kendőt, valamint tartsa be a 1,5 méteres védőtávolságot
     4.    amennyiben megoldható, kísérő nélkül érkezzen

A gördülékeny és gyors ügyintézés, illetve az Ön adatbiztonsága érdekében, hozza magával személyes iratait és azonosítóját, melyet bármelyik vízdíjszámláján megtalál (készülékhely, szerződéses folyószámla). Amennyiben olyan, társaságunkkal kötött szolgáltatási szerződés miatt fordul hozzánk ügyintézés céljából, amely más nevére szól (házastárs, élettárs, szülő, gyermek, főbérlő stb.), kérjük, feltétlenül hozza magával a kitöltött és aláírt meghatalmazás nyomtatványt is, melyet a linkre kattintva tud letölteni. Természetesen nyomtatványunkkal megegyező adattartalmú, kézzel vagy géppel írt meghatalmazást is elfogadunk.

Ha műszaki ügyfélszolgálatunkat kívánja igénybe venni, fontos tudnia, hogy
     1.    társaságunk műszaki ügyfélszolgálata személyesen csak új igénybejelentések és hiánypótlások benyújtását tudja fogadni
     2.    folyamatban lévő ügyek státuszáról és részfeladatokról a személyes ügyfélszolgálati irodában nem áll módunkban tájékoztatást adni, kérjük, hogy azokról online ügyfélszolgálatunkon érdeklődjön
     3.    az elkészült válaszdokumentumok személyes átvételére biztonsági okokból nincs mód, így a dokumentumokat postai úton küldjük meg az Ön számára

Kérjük, hogy lázas, beteg állapotban ne keresse fel személyes ügyfélszolgálati irodáinkat, helyette intézze ügyeit az online ügyfélszolgálatunkon!

Személyes ügyintézés helyett továbbra is javasoljuk az otthonról történő gyors és kényelmes ügyintézést! Ügyeit a nap 24 órájában kényelmesen és biztonságosan intézheti online ügyfélszolgálatunkon keresztül (https://ugyfelszolgalat.vizmuvek.hu/).

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.