OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. június 3., szerda 13:46

A Western Union által végzett legújabb kutatások betekintést engednek a nemzetközi oktatás jövőjébe (1. rész)
    Denver, 2020. június 3., szerda (Business Wire/OTS) - A nemzetközi diákok igényei, hozzáállása és viselkedése át fogja alakítani az egyetemek oktatási módszereit, a diákok tudásának gazdagítását célzó erőfeszítéseit és a nemzetközi diákok befogadásának látásának módját - A határokon átívelő pénzmozgások, a valutaváltás és a nemzetközi fizetési szolgáltatások terén piacvezetőnek számító cég, a Western Union Company (NYSE: WU) ma közrebocsátotta egyik új, a nemzetközi oktatás jövőjéről szóló jelentését (The Future of International Education), melyet a The Future Laboratory-val együttműködésben készített. A fehér könyv öt új diákprofilt mutat be, amelyek a mai fiatalok attitűdváltásnak és viselkedésbeli változásainak nyomán fognak kialakulni. Az új jelentés előrevetíti azokat a változásokat, amelyeket az oktatási intézményeknek be kellene vezetniük ahhoz, hogy kielégíthessék az újfajta diákok igényeit, legyenek azok "hibrid gondolkodók" (Hybrid Thinkers) vagy "környezetorientált diplomások" (Green Graduates).

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200601005162/en/

Az új következtetések és adatok forrásául azok a változások szolgálnak, amelyeket az egyetemek és főiskolák a COVID-19-járványra reagálva világszerte bevezettek, kezdve az online oktatás elindításától a szemeszterek meghosszabbításáig vagy a vizsgák időpontjának eltolásáig. Az oktatási intézmények felhasználhatják a jelentést annak biztosításához, hogy a bevezetésre kerülő új oktatási politikák megfeleljenek a nemzetközi diákok igényeinek és prioritásainak.

"Az oktatási intézmények hihetetlenül találékony módokon alkalmazkodtak a COVID-19-járvány okozta helyzethez. A világjárvány miatt bevezetett változások közül jó néhány gyakorlatilag felgyorsítja olyan trendek térnyerését, amelyek hosszú távon is az intézmények és a diákok javát szolgálják. Azt tapasztaljuk, hogy például a virtuális osztályterembe való átköltözés következtében egyre jellemzőbbé válik az ún. transznacionális tanulás/oktatás, amely növeli a kínált kurzusok hozzáférhetőségét és rugalmasságát" - magyarázta Andrew Summerill, a Western Union Global Payments egységének vezetője.

"Az ilyen változások a jövőben egyre inkább hozzá fogják segíteni az intézményeket ahhoz, hogy nemzetközi diákokat vonzzanak" - mondta Summerill. "Tudjuk, hogy a nemzetközi diákok egyre inkább igénylik azt, hogy az egyetemek és főiskolák beruházzanak a tanulói élményt modernizáló új technológiákba. Az egyetemeket a jövőbeli diákok igényeinek kielégítése terén segítő, megbízható partnerként azzal a céllal végeztük ezt a kutatást, hogy támogassuk az egyetemeket e kihívások leküzdésében."

"Azok az egyetemek, amelyek aktívan feltérképezik ezeket az új nemzetközi diákprofilokat, minden bizonnyal izgalmas innovációra fogják ösztönözni a szektort, és olyan fenntartható fejlődés elérését biztosítják, amelynek eredményeként a felsőoktatás sikeresen meg fog tudni felelni a jövőbeli szükségleteknek" - tette hozzá Summerill.

Ezeknek a most feltárt, újonnan körvonalazódó trendeknek a figyelembe vételével az egyetemek meg tudják határozni azokat a bevezetendő, új megoldásokat, amelyekkel a jövőben magukhoz vonzhatják a nemzetközi diákokat és az elkövetkező évtizedben dinamikus fejlődést érhetnek el. Most, amikor az oktatási szférában radikális átalakítások folynak annak érdekében, hogy az intézmények alkalmassá váljanak a jövő nemzetközi diákjainak oktatására, a következő digitális forradalom legjobb, leginspirálóbb és leghasznosabb elemeinek felmérése és az oktatási folyamatba való beépítése kulcsfontosságú lesz az elkötelező egyetemi oktatási kultúra és szociális-érzelmi nevelés biztosítása terén.

A Western Union Business Solutions (https://business.westernunion.com/en-us/global-payment-solutions/education) pénzátutalási szolgáltatásokat biztosító elismert, megbízható partner, amely ez idáig már több mint 14 milliárd USA dollár továbbítását teljesítette az oktatási intézmények nevében. A világ 10 legjobb egyetemei közül nyolc döntött úgy, hogy időt és pénzt takarít meg megoldásainknak köszönhetően, ezeket használva arra, hogy 200 országból fogadott nemzetközi diákjaik mintegy 130 valutában kifizessék a tandíjat. A jelentés letöltéséért kérjük, kattintson ide: https://business.westernunion.com/en-us/p/cmp/2020/future-of-international-education.

A The Future Laboratory (https://www.thefuturelaboratory.com/) a világ egyik legnagyobb elismerésnek örvendő trendkutató és tanácsadó vállalata, amely a trendek előrejelzésének, a fogyasztói viselkedésbe való betekintéseknek, a prognózisoknak, márkastratégiának és innovációnak egyfajta egyedi elegye alapján inspirálja és támogatja az intézményeket a jövőbeli változásokra való felkészülésben. (folyt.)



2020. június 3., szerda 13:48

A Western Union által végzett legújabb kutatások betekintést engednek a nemzetközi oktatás jövőjébe (2. rész)
    Denver, 2020. június 3., szerda (Business Wire/OTS) -

     Amit a Western Unionról tudni kell…

A The Western Union Company (NYSE: WU) piacvezető cég a nemzetközi fizetési szolgáltatások, valutatovábbítás és valutaváltás terén. Többcsatornás platformunk összekapcsolja a digitális és a fizikai világot, és gyors, megbízható és kényelmes pénzküldési és pénzátvételi, illetve fizetési lehetőségeket kínál a fogyasztók és üzleti vállalkozások számára. 2020. március 31 -i állapot szerint a hálózatunkba több mint 550 000 ügynöki iroda tartozik, amelyek több mint 200 országban és területen teszik elérhetővé márkanevünkkel fémjelzett szolgáltatásainkat, és amelyeken keresztül több milliárd számlára küldhetők pénzösszegek. A 2019-ben leggyorsabban növekedő csatornánk, a westernunion.com több mint 75 országban és további területeken áll rendelkezésre arra a célra, hogy ügyfeleink szerte a világon pénzt továbbíthassanak. Globális hálózata révén a Western Union segít a pénzmozgások lebonyolításában, összekapcsolva a családokat, barátokat és üzleti vállalkozásokat, lehetővé téve a pénzügyi inklúziót és támogatva a gazdasági növekedést. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.westernunion.com.

WU-G

i Times Higher Education Global University Rankings 2020
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2020/world-ranking#!/page/0/length/25/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/stats

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200601005162/en/

Kapcsolat:

Cristina Hoole
Western Union
Mobil: +44-(0)7766 070978
Cristina.Hoole@wu.com

Forrás: The Western Union Company


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.