OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 19. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. május 28., csütörtök 14:05

Új webes eszközök a követeléskezelésben
    Budapest, 2020. május 28., csütörtök (OTS) - A Késmárki Szoftverfejlesztő Kft. jól ismert név a követeléskezelés világában. A cég adósságkezelésre, behajtás támogatására készített Indecs nevű szoftverét számos vállalat alkalmazza, a workout cégektől a bankokig mindenféle méretben. A behajtás során nem csak az irodaautomatizálást kell a lehető legmagasabb szinten megvalósítani, de sok cégnek az MNB felé szigorú jelentési kötelezettsége is van, amit csak megfelelő szoftverrel lehet jól teljesíteni.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200528_001.jpg

Ügyfeleink tevékenységének kiterjesztéséhez a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 69,4 %-os támogatásával alkottunk meg 4 web portált, amelyekkel partnereink kiterjeszthetik tevékenységüket, és még hatékonyabban végezhetik munkájukat.

Helyszínelő portál

A helyszínelés során az ingatlanokat végigjárhatja az ügyintéző, mobiltelefonján különböző adatlapokat tölthet ki, fotókat készíthet, és mindez azonnal bekerül a központi adatbázisba is. Megkönnyíti, gyorsítja, és azonnal ügyhöz köti a személyes felkereséssel megbízott kollégák, és a követelési ügyekért felelős irodai munkatársak közötti kommunikációt.

Vállalati portál

Nagyvállalatok intranet portáljába integrálható megoldás: minden dolgozónak megmutatja, ha egy ügyfél tartozik a cégnek, és tájékoztatást ad a behajtás állapotáról is. Előterjesztési és döntéshozatali kérdések kommunikációs felülete lehet a vállalat osztályai között.

Adósportál

Késedelembe esett, vagy már felmondott szerződésű ügyfelek számára készített portál, ahol tartozásukról kényelmesen és biztonságosan kommunikálhatnak, előterjesztéseket tehetnek. Ezen felül az adósok rendelkezhetnek a kezelés során használt adataikról is és akár bankkártyás fizetéssel rendezhetik tartozásukat.

Vezetői Információs Rendszer

A behajtással kapcsolatos összefoglaló pénzügyi és működési jelentéseket lehet itt tálalni a vezetőség számára, teljesen flexibilis formában. A portfóliókhoz kapcsolódó döntéstámogatói riportok azonnal, személyre szabottan adnak képet a pénzügyi vállalkozás minden területéről.

2020-tól ezek a portálok ügyfeleink részére már megvásárolhatók, jelenlegi Indecs rendszerükhöz könnyen illeszthetők. A bevezetés részét képezi az ügyfél arculatához leginkább alkalmazkodó design elkészítése is, mind desktop, mind mobil nézetben.

Bővebb információ: https://www.kesmarki.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.