OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 29. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 28., csütörtök 13:30

Hazánk legnagyobb YouTube portfóliója jött létre
    Budapest, 2020. május 28., csütörtök (OTS) - Közös együttműködésbe kezd a Star Network és a 4Kids Network, ezáltal Magyarország legnagyobb elérésű YouTube portfólióját értékesíthetik majd a jövőben. A szoros együttműködés középpontjában az értékesítés és a rendezvényszervezés áll. 2020 első negyedévében született meg a döntés, miszerint a Star Network és a 4Kids Network szorosabb együttműködésbe lépnek egymással.

    A tulajdoni viszonyokat nem érintő stratégiai partnerségnek köszönhetően hazánk legnagyobb elérésű YouTube portfóliója jött létre. A két cég együtt 170 csatornát üzemeltet, több mint 40.000 videót kezel, s összesen több mint 2,5 millió felhasználót érnek el. Az elmúlt időszak alatt - április adatok szerint - 750 Millió videó megjelenítés mellett, 80 Millió videó megtekintés volt a csatornákon.

A tartalmak között megtalálhatóak előadók, zenészek, gamerek, vloggerek, humoristák és gyerekeknek szóló tartalmak is. A két cég összefogása által egyedülálló módon tudják a hirdetők elérni a különböző korosztályokat, különös tekintettel a gyerekeknek és a szüleiknek szóló tartalmakat, illetve a zenészek/zenekarok és más szórakoztató, influencer youtube csatornákat. A közös oldalkezelések segítik az általános és direkt hirdetéseket az online térben, de fókuszban van az offline terület is.
A pandémiás helyzet lecsengése után közös rendezvényekre lehet számítani, ahol a széleskörű programok mellett a rajongók találkozhatnak kedvenc influencereikkel.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.