OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 27. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 22., péntek 10:15

Újabb adományok a gyermekotthonoknak a Gattyán Alapítványtól
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OTS) - 20 millió forint értékű ételt juttatott el fővárosi és vidéki gyermekotthonoknak a Gattyán Alapítvány az Önkéntességért és Adományozásért Felelős Akciócsoport által működtetett https://segitunkegymasnak.hu/ weboldal közvetítésével.

    A Docler cégcsoportot vezető Gattyán György alapítványa több mint 1000 számítógép, 60 Teq Lite asztal és jelentős összegű pénzadomány után ezúttal több mint 100 gyermekotthonnak - 35 Pest megyei és 69 vidéki intézménynek - szállított ki ételt 20 millió forintértékben. A "csomagokban" prémium minőségű száraz ételek vannak.

"Segítettünk már az otthonban élő gyermekek távoktatásában és a sportolási lehetőségeikben, most pedig jó minőségű száraz ételeket vittünk el nekik. Reméljük, ez az adomány is hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek picit megerősödjenek a kényszerű bezártság után" - mondta Gattyán György a Docler cégcsoport alapító tulajdonosa.

"Ez a járvány olyan helyzetet teremtett, amiről senki sem tehetett, de ami ellen mindenki tett. Nem érdemeltük meg ezt a küzdelmet, de érdemeket szereztünk benne. Igazságtalan volt a sorstól, de végül nekünk lett igazunk. Az Önkéntességért és Adományokért Felelős Akciócsoporton keresztül célba juttatott adományok ugyanis bizonyították, hogy egyetlen magyar sincs egyedül, és minden magyar felelős minden magyarért. Élelmiszerek és járművek, számítógépek és sporteszközök, egészségügyi felszerelések és higiéniai termékek, önkéntes munka, vérplazma és pénz - milliárdos értékben érkeztek a felajánlások, mi pedig összekötöttük a lehetőséget a szükséggel." - fogalmazott Révész Máriusz kormánybiztos, az akciócsoport vezetője.

Gattyán György üzletember két alapítványa, a Gattyán Alapítvány és a Docler Alapítvány eddig összesen mintegy 600 millió forint adományt, támogatást osztott szét a járványhelyzet miatti válság enyhítésére az akciócsoport közreműködésével.

Képek letölthetők: https://box.doclerholding.com/index.php/s/o2i9lo7ip15nWKo

Információk a Gattyán Alapítványról: https://gattyanalapitvany.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.