OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. május 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 20., szerda 12:50

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a nők szerepének erősítését az International Women's Forum TIME'S UP elnevezésű virtuális konferenciáján (1. rész)
    Dallas, 2020. május 20., szerda (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc. továbbra is elkötelezetten végzi a nők szerepvállalásának és vállalkozói tevékenységének támogatását célzó és véleményvezéri tevékenységét, melynek jegyében prémiumkategóriás szponzorként támogatta az International Women's Forum (IWF) 2020. évi virtuális Cornerstone konferenciáját. A konferenciát, amelyre az eredeti tervek szerint május 13-a és 15-e közt Londonban került volna sor, digitális eseménnyé alakították át a COVID-19-világjárvány miatt; a rendezvény ülései és neves előadóinak előadásai több héten keresztül tartó globális internetes közvetítéssorozat keretében kerülnek megosztásra a következő internetes címen: https://www.iwforum.org/.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005709/en/

Május 21-én a Mary Kay részt vesz egy virtuális, "A Conversation with TIME'S UP UK" (Beszélgetés az egyesült királyságbeli TIME'S UP szervezettel) című szekcióülésen, ahol olyan fontos kérdések kerülnek megvitatásra, mint például az, hogy hogyan vezetett a #MeToo-mozgalom és az annak nyomán létrejövő TIME'S UP kezdeményezés a film- és tévéfilmforgatásokon, illetve a különféle iparágakban dolgozó nők szexuális zaklatástól való védelmének újragondolásához szerte a világon. A szekcióülést Carolyn Passey, a Mary Kay UK and Ireland (a Mary Kay egyesült királyságbeli és írországi leányvállalata) vezérigazgatója nyitja meg, aki előadásában az egyesült királyságbeli TIME'S UP szervezet által elérni kívánt változásokra hívja fel a figyelmet, beszél a személyes és szakmai kapcsolatok elkülönítésének nehézségeiről, valamint azok támogatásáról, akik gyakran kényes és megalázó helyzetekbe kerülnek és kénytelenek zaklatást elviselni a filmforgatások során.

"A Mary Kay a nők szerepe erősítésének szószólójaként fellépve a nemek közti egyenlőségért küzd, olyan szervezetekkel együttműködve, amelyek szintén ezt vallják küldetésüknek" - magyarázta Passey. "Tudjuk, hogy manapság, amikor a COVID-19-járvány nyomán kialakuló válság tovább nehezíti a nők helyzetét, még sérülékenyebbé teszi őket, és fokozza a nemek közti egyenlőtlenséget1, a nők felemelkedésének eléréséhez a bizalom és a biztonság fontosabb, mint eddig bármikor. A munkahelyeknek méltányos elbánást biztosító, biztonságos helynek kell lenniük mindenki számára. Hogyan érhetjük el - és követelhetjük meg - ezt? Nagy várakozással tekintek a témáról a szerte a világon véleményvezérként ismert résztvevőkkel való beszélgetés elé."

A szekcióüléseken a következő előadók előadása lesz hallható:
     -    Dame Heather Rabbatts, a TIME'S UP UK elnöke, a Cove Pictures ügyvezető igazgatója; a Soho Theatre elnöke és az Arts Alliance nem ügyvezetői státuszú igazgatótanácsi tagja.
     -    Ita O'Brien, az Egyesült Királyság vezető intimitási koordinátora (Intimacy Coordinator) és annak az Intimacy on Set nevű vállalatnak az alapítója, amelyen keresztül a filmekben, televízióban és színházban látható intim jelenetekre és meztelenségre vonatkozó legjobb gyakorlatot képviselő irányelveket kidolgozta, és amely szerte a világon az ilyen jeleneteket felügyelő/irányító, ún. intimitási koordinátorokat (Intimacy Coordinator) képezi.

"Most minden eddiginél fontosabb, hogy folytassuk a nők biztonságos és a férfiakkal egyenlő munkafeltételeiről a szórakoztatóiparban és a társadalmi platformokon folyó párbeszédet" - fejtette ki Stephanie O'Keefe, az IWF vezérigazgatója. "Manapság, amikor újfajta munkamódszerek alakulnak ki világszerte a COVID-19-járvány miatt, remélem, hogy lesznek majd olyan stratégiák is, amelyek biztosítják, hogy a nők abban a biztos tudatban térhessenek vissza munkahelyükre, hogy az számukra biztonságos, és hogy ott a férfiakkal egyenlő félként fogják kezelni őket. A Mary Kay régóta támogatja a nemek közti egyenlőség megvalósítását, és nagy örömünkre szolgál, hogy velük együtt folytathatjuk tovább ezt a küzdelmet a nemek közt nagyobb egyenlőséget biztosító világért."

A rendezvény megtekintésére szolgáló link elérhető lesz az IWF honlapján és YouTube oldalán május 26-án: https://www.youtube.com/channel/UCdLPNS7ai1_XHaqgEnhEjtg

(1) United Nations Secretary-General's Policy Brief on The Impact of COVID-19 on Women, April 9, 2020
https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/policy_brief_on_covid_impact_on_women_9_apr_2020_updated.pdf
valamint:

a United Nations Foundation blogbejegyzése, Michelle Milford Morse és Grace Anderson blogbejegyzése, 2020. április 14.
https://unfoundation.org/blog/post/shadow-pandemic-how-covid19-crisis-exacerbating-gender-inequality
(folyt.)2020. május 20., szerda 12:50

A Mary Kay Inc. továbbra is támogatja a nők szerepének erősítését az International Women's Forum TIME'S UP elnevezésű virtuális konferenciáján (2. rész)
    Dallas, 2020. május 20., szerda (Biusiness Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kayről tudni kell…

Több mint 56 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív, csúcstechnológiát képviselő bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Amit az International Women's Forumról (IWF) és a Leadership Foundationről tudni kell…
Az IWF egy kizárólag meghívásos alapon szerveződő közösség, amely hat kontinens 33 nemzetéből több mint 7 000 különféle háttérrel rendelkező, sikeres nőt tömörít. Az IWF a nők vezető szerepét kívánja elősegíteni, és világszerte küzd a nemek közti egyenlőségért a sikeres nők mind globális, mind helyi szinten való összekapcsolása révén. Tagjai közt megtalálhatók a Fortune magazine 500 legjobb vezetőjét tartalmazó listán szereplő nők, kormányzati vezetők a helyi önkormányzati szinttől egészen az állami szintig, nemzetközi nonprofit szervezetek vezetői és a tudományos, művészeti és oktatási területek neves személyiségei. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.iwforum.org.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200519005709/en/

Kapcsolat:

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.