OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 10. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 15., péntek 12:35

Gondűző gesztenye
    Budapest, 2020. május 15., péntek (OTS) - A gesztenye jótékony hatásai

    A gesztenye nem csak finom, hanem tápanyagainak köszönhetően kedvező hatással lehet a szervezetünkre is. Táplálkozási szakértők ajánlása szerint érdemes minél gyakrabban betervezni az étrendbe a ma már minden évszakban elérhető gesztenyét, mivel a benne található B6-vitamin hozzájárul az immun- és az idegrendszer normál működéséhez, és a vörösvérsejt képződéshez, valamint részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Érdemes azt is tudni, hogy a gesztenye alacsony zsírtartalmú termék,100 gramm szelídgesztenyében 149 kalória található, azonban viszonylag magas, 28 gramm szénhidráttartalommal bír, és túlnyomórészt többszörösen telítetlen zsírsavakat tartalmaz.
Ahhoz, hogy ez a finomság minél gazdagabb formában az asztalunkra kerülhessen, a Prima Maroni kínálatában érdemes válogatni. Alapanyagokat, így például gesztenyelisztet, de félkész és kész termékeket, gesztenyepürét is találhatunk náluk. A többféle ízben elérhető gesztenye rudak, natúr és ízesített gesztenyés desszertek mellett tortákat is választhatunk. Ráadásul a laktóz- és glutén érzékenyekre is gondoltak. Aki pedig az elkészítésükhöz szeretne recepteket találni, a maroni.hu oldalon azt is talál.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.