OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 27., hétfő 10:59

A Jonas Brothers rajongók számára Folytatódik a boldogság: 2020. április 24-én, pénteken este kizárólag az Amazon Prime Video tagjai megnézhettek egy vadonatúj, kedvenceik koncertjeiről szóló dokumentumfilmet (1. rész)
    Culver City, Kalifornia állam, USA, 2020. április 27., hétfő (Business Wire/OTS) - A "Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film" című alkotás, amely a Prime Videon debütált, felidézi az együttes fantasztikus koncertjeit és exkluzív betekintést ad a turnézó Jonas testvérek életébe a teltházas "Happiness Begins" koncertkörút során - Kattintson ide az előzetes megtekintéséhez: https://www.youtube.com/watch?v=E9ooImKPFuk&feature=youtu.be - Április 24-én, pénteken volt a premierje a Jonas Brothers trió "Happiness Begins" elnevezésű, teltházas koncertkörútjáról készült, világszerte mintegy 200 országban és területen kizárólag az Amazon Prime Videon látható "Happiness Continues: A Jonas Brothers Concert Film" címet viselő dokumentumfilmnek, amely a GRAMMY-díjra jelölt, számos platinalemezzel rendelkező, rendkívül népszerű trió koncertjein betekintést enged a színfalak mögé.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200423005868/en/

     -    A legfontosabb médiaanyagok IDE kattintva érhetők el. -
    https://amznstudios.app.box.com/s/1b1m31s59kdiklvb5vu71fawn8or1268
     -    A "Happiness Continues" dokumentumfilm előzetesének megtekintéséhez kattinson IDE! - https://www.youtube.com/watch?v=E9ooImKPFuk&feature=youtu.be

A tavaly a "Chasing Happiness" (A boldogság üldözése) című Amazon Original dokumentumfilmmel kezdődő sort most a "Happiness Continues" (Folytatódik a boldogság) című film folytatja, amely a banda élő koncertjeiről tudósít, exkluzív betekintést nyújt a Jonas Brothers trió életébe a koncertturné során, felvételeket tartalmaz olyan népszerű slágerekről, mint a "Burnin' Up," az "S.O.S." és a "Year 3000," valamint a múlt évben listavezető "Happiness Begins" (A boldogság kezdete) albumról is láthatók benne dalok, ideértve a Billboard No. 1 slágert, a "Sucker-t" is. A "Happiness Continues" nézői virtuálisan az első sorból élvezhetik a rajongókkal zsúfolásig telt stadionokban Miamiban, Vancouverben és Mexico City-ben tartott koncerteket, illetve az együttes előadását a klubhangulatú chicagói Cobra Lounge-ban, ahol 12 év óta először léptek fel. A "Happiness Continues" mélyebb betekintést enged abba, hogyan él Nick, Joe és Kevin a turnék során, és hogyan próbálnak egyensúlyt teremteni a zenélés, illetve az egymással és új családjaikkal való kapcsolat közt.

A "Happiness Continues" készítője a Philymack és az Amazon Studios a Polygram Entertainmenttel és a Federal Films-zel együttműködésben. A vezető producerek Phil McIntyre, John Lloyd Taylor, Monte Lipman, Wendy Goldstein és Baz Halpin voltak. A "Happiness Continues" rendezője Anthony Mandler, producerei pedig Kim Bradshaw, Ned Doyle és Anthony Mandler, akik Mandler produkciós cége, a Black Hand Cinema megbízásából segédkeztek a film létrejöttében.

A Jonas Brothers hatéves kihagyást követően 2019-ben robbant be meglepetésszerűen újra a popéletbe egy váratlan, "Sucker" című új kislemezzel, amely szinte egyik napról a másikra rendkívül népszerűvé vált, és a kritikusok elismerését is kivívta. A kétszeres platinalemezzé vált szerzemény, amely az első helyen nyitott a Billboard 100-as listáján, az együttes első No. 1 dala, és ebben az évszádban az első olyan debütáló dal, amely megjelenésekor azonnal a 100-as lista élére került. A trió ezután kiadta a testvérek zenéléshez való visszatalálását dokumentáló "Chasing Happiness" című Amazon Original filmet, majd harmadik első helyezettként debütáló, "Happiness Begins" című albumát (Republic Records), amely szintén igen hamar platinalemezzé vált. A banda ezt követően koncertkörútra indult: a "Happiness Begins Turné" koncertjeire több mint 1,2 millió rajongó váltott jegyet.

A JONAS BROTHERS A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON:
http://instagram.com/jonasbrothers
http://twitter.com/jonasbrothers
https://www.facebook.com/JonasBrothers
https://www.youtube.com/user/JonasBrothersMusic

Az AMAZON PRIME VIDEO A KÖZÖSSÉGI OLDALAKON:
Hashtag: #HappinessContinues
Twitter: @PrimeVideo
Instagram/Facebook: @AmazonPrimeVideo

A "Happiness Continues " dokumentumfilm globális megjelentetésű, de kizárólag a Prime Video tagok számára érhető el több mint 200 országban és területen.

A Prime tagsággal még nem rendelkező fogyasztók ingyenes próbaidőszakra a következő linkre kattintva iratkozhatnak fel: www.amazon.com/prime.

A Prime Video-val kompatibilis eszközök teljes listája a következő linken áll rendelkezésre: www.amazon.com/howtostream.
(folyt.)



2020. április 27., hétfő 10:59

A Jonas Brothers rajongók számára Folytatódik a boldogság: 2020. április 24-én, pénteken este kizárólag az Amazon Prime Video tagjai megnézhettek egy vadonatúj, kedvenceik koncertjeiről szóló dokumentumfilmet (2. rész)
    Culver City, Kalifornia állam, USA, 2020. április 27., hétfő (Business Wire/OTS) -

    AMIT A FEDERAL FILMS-RŐL TUDNI KELL…
A Federal Films a Republic Records egy új divíziója, amely a Universal Music Csoport Polygram Entertainment egységével kötött stratégiai együttműködés alapján jött létre.

AMIT A POLYGRAM ENTERTAINMENTRŐL TUDNI KELL…
A Polygram Entertainment olyan filmeket és televízióprogramokat készít, amelyek mélyebb áttekintést adnak kiemelkedő jelentőségű zenei és kulturális eseményekről, illetve bepillantást engednek a felvételeikkel generációk számára meghatározó élményt adó művészek életébe. A zenei szórakoztató műsorok terén globális vezető szerepet játszó Universal Music Csoport partnereként a Polygram dokumentumfilmeket és eredeti, forgatókönyv alapján készített filmeket dolgoz ki, készít, finanszíroz és forgalmaz a zenerajongók minden korosztálya számára szerte a világon.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200423005868/en/

Kapcsolat:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT A JONAS BROTHERS-RŐL KÉRJÜK, LÉPJEN ÉRINTKEZÉSBE az illetékes kapcsolattartókkal:
Marisa Bianco // Republic Records
Marisa.Bianco@umusic.com

Alexis Rasten // Philymack
alexis@philymack.com

MÉDIAKAPCSOLATOK - AMAZON STUDIOS:
Alana Russo
alana.russo@amazonstudios.com

Brooke James
brooke.james@amazonstudios.com

Forrás: Amazon Prime Video

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.