OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2020. április 22., szerda 10:17

Nemzetközi zsűri értékelte a bőr- és vászonborítású CEWE FOTÓKÖNYVEKET - A CEWE negyedszer is elnyerte a neves TIPA World Award díjat
    Oldenburg, 2020. április 22., szerda (OTS) - A "Technical Image Press Association" (röviden TIPA) zsűrije minden tavasszal a fotós szektor termékújdonságait díjazza. Az eddigi két CEWE FOTÓKÖNYV, ill. a hexxas fali dekorációért járó díj után idén ismét egy CEWE FOTÓKÖNYV található a "Best Photo Service worldwide" ("Világ legjobb fotószolgáltatója") kategóriában! A most kitüntetett bőr- és vászonkötésű termékek áprilistól már hazánkban is rendelhetőek!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200422_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200422_002.jpg

Változó igényekre szabott innováció
A TIPA World Award a világszerte legrangosabb elismerés a fotó- és képalkotási termékek és szolgáltatások körében. A zsűri - amely idén 26 világhírű fotómagazin kiadójából állt - különböző minőségi kritériumok mentén értékeli a termékújdonságokat, díjat csak a legjobbak kaphatnak!

"Nagy öröm számunkra, hogy új termékeinkkel ismételten meg tudtuk győzni a TIPA zsűrijét" hangsúlyozta Thomas Mehls, a CEWE igazgatótanácsának tagja. "Fontos visszajelzés számunkra, hogy innovációs folyamataink, amelyet munkatársainkkal közösen alakítunk, jó irányba haladnak. Az, hogy legkedveltebb termékünk a CEWE FOTÓKÖNYV harmadszor is díjat tudott nyerni, bizonyítja, hogy megéri szem előtt tartani megrendelőink visszajelzéseit, és igényeikre érdemes új megoldásokat találni. Nem elég a korábbi fejlesztésekkel beérni, lépést kell tartani a változó világ változó kihívásaival is!"
A zsűri indoklásában idén a győztes CEWE FOTÓKÖNYVEK eleganciáját hangsúlyozta. A vászonkötés prémium-modern hangulattal, a bőrkötés pedig a régi emlékekhez társított klasszikus fotóalbumok érzetével győzi meg a megrendelőket.

Minden alkalomra a megfelelő CEWE FOTÓKÖNYV
A CEWE FOTÓKÖNYV 2005-ös piacra lépése óta hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ezt bizonyítja Európa legkedveltebb fotókönyvének több mint 60 millió eladott példánya, amelyet a megrendelők számtalan alkalom emlékéből állítanak össze. Az élet a legkedveltebb témákon - mint utazás, esküvő és egyéb családi pillanatok - túl is tartogat folyamatosan fotókönyvbe illő pillanatokat! Egy CEWE FOTÓKÖNYV mindig olyan lesz, amilyennek szerkesztője megálmodja. Ezért nyújt a CEWE 100% garanciát minden megrendeléshez, ezért lett az effektlakkozott kemény borítójának 2018-as TIPA elismerése után a legújabb bőr- és vászonkötés is díjazott. Az új típusú borítók is effektlakkozhatóak. A klasszikus domború és az arany- vagy ezüst színű lehetőségeken túl már nemes rozé arany színben is elérhetőek.

További információk: https://cewe.hu/cewe-fotokonyv-tipa.html


Sajtókapcsolat:

CEWE Stiftung & Co. KGaA
Christian Stamerjohanns
PR vezető
Meerweg 30-32, 26133 Oldenburg, Németország
Telefon: +49 (0) 441 404 3850
presse@cewe.de
www.cewe.de

A CEWE csoport Európa vezető fotó- és online nyomdai szolgáltatója

1912-es indulása óta a CEWE előkelő helyre lépett a fotószolgáltatók körében. Legnépszerűbb terméke a többszörösen kitüntetett CEWE FOTÓKÖNYV évi több, mint 6 millió gyártott példánnyal. Fotós termékeit Európa szerte számos márkanév alatt (CEWE, WhiteWall, Cheerz) és sok kiskereskedelmi hálózatnál értékesíti. A cégcsoport SAXOPRINT, CEWE-PRINT.de, LASERLINE és viaprinto márkáin keresztül, több milliárd megrendeléssel a digitális nyomdai piacon is megvetette lábát. A CEWE cégcsoport kiemelt figyelmet fordít a fenntartható vállalatirányításra. A hosszútávú gazdasági orientációt, a partnerekkel, beszállítókkal és megrendelőkkel való tisztességes magatartást, valamint a környezet tudatosságot is szem előtt tartja. Minden márkatermék előállítása klímasemleges például.
A csoport 4200 alkalmazottal, több mint 20 országban van jelen. Bevétele 2019-ben elérte a 714,9 Millió Eurót.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.