OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 20., hétfő 11:37

A Dole Packaged Foods, LLC globális felhívásában arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a cég kezdeményezéséhez, melynek célja a rászorultak tápláló ételekhez való hozzáférésének biztosítása a COVID-19 járvány idején (1. rész)
    Westlake village, Kalifornia állam, USA, 2020. április 20., hétfő (Business Wire/OTS) - A vállalat "Napfényt mindenkinek" jelmondata jegyében kulcsfontosságú együttműködési megállapodások megkötésével, adományokkal és az alkalmazottak biztonságát biztosító programokkal igyekszik támogatni a járvány elleni harc első vonalában küzdőket - Annak érdekében, hogy a COVID-19 világjárvány idején támogatást nyújthasson a rászorulóknak, a Dole Packaged Foods, LLC kezdeményezést indított, melynek célja a szükséget szenvedők tápláló ételekkel való ellátása. A Dole arra kéri a világ különféle szervezeteit és vállalatait, legyenek azok nagyok vagy kicsik, hogy csatlakozzanak kezdeményezéséhez, hogy egy kis napfényt vigyenek az emberek életébe ezekben a nehéz időkben, és gondoskodjanak a szükséget szenvedők egészségéről világszerte.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200417005326/en/

A szükséget szenvedők (legyenek azok gyerekek vagy idősek), illetve a mások gondozásával és ellátásával a járvány ellen az első vonalban harcolók támogatása céljából, a Dole egy sor adomány és partneri összefogás révén arra törekszik, hogy áthidalja a szakadékot, amely elválasztja a rászorulókat az egészséges ételekhez való hozzáféréstől ezekben az embert próbáló időkben. A vállalat erőforrások átcsoportosításával, egyes létesítményei működésének átszervezésével és társadalmi befolyását latba vetve, a "Napfényt mindenkinek" (Sunshine for All) jelmondata jegyében igyekszik hozzáférést biztosítani tápláló ételekhez a rászorulók számára. Ennek érdekében tett erőfeszítései közé tartoznak az alábbiak:

     -    Napfény a frontvonalnak: együttműködés több smoothie-készítő lánccal helyi piacokon. A Dole hetente 650 kórházba tápanyagokban gazdag smoothie-kat vagy gyümölcskosarakat szállít, amelyekhez a Dole alkalmazottai személyre szóló hálaüzeneteket, támogató és bátorító szavakat tartalmazó levélkéket csatolnak. Ezen felül a márka Dole termékekre beváltható utalványokat is eljuttat 5000 kórház egészségügyi dolgozóihoz szerte az országban.
     -    Együttműködés a World Central Kitchennel: a partnerek egészséges táplálékkal látják el a kaliforniai időseket és rászoruló családokat, hogy támogassák őket egészségük megőrzésében. Ehhez adományként 15000 láda gyümölcskelyhet biztosítanak, valamint helyiséget az ételek előkészítéséhez és melegítéséhez/melegen tartásához.
     -    Elkötelezettség vállalása a Mississippi államban található Jackson város támogatása iránt: támogatás a lakosság számára, hogy városukban, amely az Amerikai Egyesült Államok egyik legnagyobb, ún. "élelmiszer-sivataga" (olyan terület, ahol a lakosság nem tud könnyen hozzájutni egészséges, friss, megfizethető árú élelmiszerekhez), hozzájuthassanak tápláló, egészséges ételekhez. A város polgármesterének Katasztrófaelhárítási programjával együttműködve, a Boys & Girls Clubokkal összefogva, a Galloway Általános Iskola diákjait és családjaikat támogatva a Dole 2100 láda (bátorító és lelkesítő üzenetekkel ellátott) gyümölcskelyhet és kartondobozba csomagolt konzerveket szállít a városba, amelyek egészséges élelmiszerként szolgálnak a nem megfelelően ellátott területeken élő családoknak, továbbá készpénzadománnyal járul hozzá a nem megfelelően ellátott területeken működő, árvízkár sújtotta iskolák helyreállításához. A Dole ugyanakkor elkötelezte magát, hogy a következő évben segíti Jackson városnak azokat az erőfeszítéseit, amelyek a gyermekek élelmiszerellátása terén tapasztalható hiányosságok megszüntetését célozzák.
     -    Együttműködés a Lyfttel a nem megfelelően ellátott idős emberek számára tápláló ételek biztosítása céljából Seattle-ben és Chicagóban. A Lyfttel a helyi kiszállítások  terén való együttműködés keretében a Dole vállalta annak finanszírozását, hogy a Lyft kiszállítók a Dole által a raktárai elé kihelyezett termékeket összegyűjtsék és eljuttassanak több mint 4000 láda gyümölcskelyhet a támogatott idősotthonokba.
     -    Együttműködés a St Mungo's jótékonysági szervezettel 14500 gyümölcskehely adományként való biztosításával, melyeket azok a leginkább rászoruló londoniak kapnak meg, akiknek jelenleg az Intercontinental Szállodacsoport biztosít szállást, és egyébként otthontalanok lennének. Továbbá a Dole együttműködési megállapodásokat köt egyesült királyságbeli élelmiszerbankokkal is, melyeknek értelmében azok megszervezik gyümölcskelyhek kiszállítását a jelenleg házi karanténban lévő idős lakosoknak.
     -    Gyümölcskelyhek szállítása kórházak egészségügyi dolgozóinak Párizsban, Franciaországban; Barcelonában, Spanyolországban; Aucklandban, Új-Zélandon; Manilában, a Fülöp-szigeteken; Kobéban, Japánban; Szingapúrban; Torontóban, Kanadában, valamint Thaiföld, Vietnam, India és Korea egyes régióiban.(folyt.)



2020. április 20., hétfő 11:37

A Dole Packaged Foods, LLC globális felhívásában arra kér mindenkit, hogy csatlakozzon a cég kezdeményezéséhez, melynek célja a rászorultak tápláló ételekhez való hozzáférésének biztosítása a COVID-19 járvány idején (2. rész)
    Westlake Village, Kalifornia állam, USA, 2020. április 20., hétfő (Business Wire/OTS) -

    A Dole elindít egy kampányt is a járvány ellen az első vonalban küzdők hősies helytállásának tiszteletére, hogy köszönetet mondjon partnereiknek, és felhívja a világ vállalatait és szervezeteit, hogy csatlakozzanak erőfeszítéseihez, és együtt dolgozzanak azon, hogy a "Napfényt mindenkinek" célkitűzés megvalósítható legyen.

Bár most, a járvány idején előfordulhat, hogy úgy érezzük, győzedelmeskedik felettünk a sötétség, a Dole elkötelezett az iránt, hogy napfényt vigyen az emberek életébe.

"A Dole egy olyan világot szeretne létrehozni, ahol mindenki - életkortól, jövedelmi szinttől, lakóhelytől és nemtől függetlenül - hozzájuthat azokhoz a dolgokhoz, amelyekre egészségének megőrzéséhez szüksége van" - fejtette ki Pier Luigi Sigismondi, a Dole Worldwide Packaged Foods elnöke. "A Dole minden megtesz, hogy megtalálja a módját annak, hogyan lehet ezekben a nehéz időkben áthidalni az élelmiszerellátás hiányosságait, de tudja, hogy egyedül nem megy sokra. Most van itt az ideje annak, hogy a vállalatok, iparágak és országok összefogjanak annak érdekében, hogy a közjó érdekében minél többet lehessen tenni."

A Dole ugyanakkor saját alkalmazottairól is igyekszik gondoskodni, és azon dolgozik, hogy biztosítson számukra mindent, ami egészségük megőrzéséhez szükséges. A Dole erőforrásokat különített el azoknak az alkalmazottainak a számára, akik esetleg kapcsolatba kerültek a vírussal, és bővíti/modernizálja kórházi létesítményeit Polomolokban (Dolefil), annak biztosítása érdekében, hogy az orvosok megfelelő felszereltséggel segíthessék a közösséget.

További információkért a Dole erőfeszítéseiről és arról, hogy hogyan csatlakozhat a Dole kezdeményezéséhez, kérjük, látogasson el a következő internetes címre: sunshineforall.com.

Amit a Dole Packaged Foods, LLC-ról tudni kell…

A Dole Packaged Foods, LLC a világ egyik vezető gyümölcstermelő, -beszerző, elosztó és értékesítő vállalat, amely egészséges élelmiszerekkel látja el ügyfeleit. A Dole a környezeti hőmérsékleten hosszan eltartható csomagolt gyümölcsök, fagyasztott és szárított gyümölcsök és gyümölcslevek teljes palettáját kínálja. A vállalat tevékenysége minden területén négy alapvető fenntarthatósági célt igyekszik teljesíteni: hatékony vízgazdálkodás, a szén-dioxid-lábnyom csökkentése, talajvédelem és a hulladékkibocsátás csökkentése. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: dolesunshine.com vagy doleintlcsr.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: https://www.businesswire.com/news/home/20200417005326/en/

Kapcsolat:

MÉDIAKAPCSOLATOK:
Brittney Theriault
btheriault@golin.com

Forrás: Dole Packaged Foods, LLC


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.