OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 20. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 15., szerda 16:55

VI. Mohammed marokkói király javaslata az afrikai államok vezetőihez a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló közös kezdeményezésről
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OTS) - 2020. április 13-án VI. Mohammed marokkói király Alassane Dramane Ouattara elefántcsontparti és Macky Sall szenegáli elnökökkel folytatott telefonbeszélgetése során a proaktivitás és a szolidaritás jegyében javasolta, hogy az afrikai államok vezetői hozzanak létre egy operatív keretet, amely képes segítséget nyújtani az afrikai országoknak a kontinensen nagymértékben elterjedt koronavírus-járvány különböző fázisaiban.

    A marokkói király újabb pragmatikus kezdeményezése cselekvésorientált, és lehetővé teszi a tapasztalatok és a bevált gyakorlatok megosztását a koronavírus egészségügyi, gazdasági és társadalmi következményeinek kezelése során.

A király meglátása innovatív, merész és Marokkó erős, változatlan kötelezettségvállalását hordozza a kontinense felé, az intézménycsaládja és az afrikai testvérei felé.

A Királyi Kabinet közleménye:

Rabat, 2020. április 13., 19:08

"VI. Mohammed marokkói király a mai napon Alassane Dramane Ouattara elefántcsontparti és Macky Sall szenegáli elnökökkel telefonos beszélgetést folytatott. A megbeszélések a kontinensen nagymértékben elterjedt koronavírus-járványról szóltak.

A beszélgetések során VI. Mohammed azt javasolta, hogy az afrikai államok vezetői hozzanak létre egy operatív keretet, amely képes segítséget nyújtani az afrikai országoknak a különböző fázisaiban.

A kezdeményezés pragmatikus és cselekvésorientált, illetve lehetővé teszi a tapasztalatok és a bevált gyakorlatok megosztását a koronavírus egészségügyi, gazdasági és társadalmi következményeinek kezelése során".

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.