OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 13., hétfő 17:22

A Dal 2020 hat slágere is a MAHASZ Top40-es listáján
    Budapest, 2020. április 13., hétfő (OTS) - Nyolc magyarból hat, a Dal 2020 felvételei közül került fel Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetségének (MAHASZ) legfrissebb zenei Top40 rádiós listájára. Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című, az év magyar slágere díjat elnyert sikere mellett a szintén a közmédia dalválasztó műsorából megismert Heincz Gábor 'Biga' (Máshol járunk), a Fatal Error (Néma), a Turbo (Iránytű), a Nene (Későre jár) és Ember Márk (Tovább) száma is a legkedveltebbek között van.

        
Újabb rekord A Dal történetében: a legutóbbi széria nemcsak a nevezett pályaművek számával és a 75 millió forint összértékű nyereményével szárnyalta túl a korábbiakat, hanem az is példátlan, hogy a 30 legjobb dalból egy hónap alatt ilyen sok vált igazi slágerré!

A Dal 2020 győztes dala egy hónap alatt valóban az év slágere lett, a Mostantól valamennyi zenei platformon hatalmas népszerűségnek örvend. A legnagyobb videómegosztó oldalon több mint 15 millióan láttak már, sőt a múlt héten az Irigy Mirigy paródia is elkészült Rácz Gergő és Orsovai Reni nyerő duettjéhez.

A március 7-i döntő produkciói közül, a győztesen kívül a rockbandák zúzását színpadra vivő Fatal Error (Néma), a pop-rockot képviselő Turbo (Iránytű), a Nene (Későre jár) és az év zenei felfedezettje, Ember Márk (Tovább) dalát is a legjobbak között pörgetik a rádiók, ráadásul Heincz Gábor 'Biga' (Máshol járunk) című száma is befutó lett a Top40-es listán.

A MAHASZ 14. heti Top40-es lejátszási listájában Rúzsa Magdi otthonmaradásra buzdító dala (Most élsz, Maradj otthon!), valamint a Petőfi Rádióból jól ismert Kelemen Kabátban (Végtelen) is előkelő helyen végzett.

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 1996 óta készít heti listát az országos, regionális és helyi rádiók leggyakrabban játszott felvételeiből.

MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.