OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 9., csütörtök 15:05

Személyautókkal segíti az egészségügyi dolgozók munkáját a Suzuki
    Esztergom, 2020. április 9., csütörtök (OTS) - A Magyar Suzuki Zrt. a kialakult rendkívüli helyzetben mindent megtesz azért, hogy segítse az egészségügyben dolgozókat. A korábbi maszk- és kézfertőtlenítő adomány után ezúttal összesen 8 személygépkocsi felajánlásával támogatja az esztergomi Vaszary Kolos Kórházat, így segítve az intézményben dolgozók munkáját. A vállalat a személyautókat a mai napon a kórház rendelkezésére bocsátotta.

    A koronavírus-járvány minden szektorra komoly terhet ró, ám az egészségügyben dolgozók munkája jelenleg különösen küzdelmes és megerőltető. A Magyar Suzuki Zrt. közel 30 éves magyarországi működése során mindig kiállt a helyi közösségek mellett, ezért felelős vállalatként továbbra is mindent megtesz, hogy segítse azok munkáját, akik ebben a nehéz időszakban is a frontvonalban küzdenek.

A vállalat a Magyarországon közönségkedvenc Suzuki Vitara és SX4 S-CROSS személyautó-típusokból ajánlott fel, típusonként négy-négy autót az esztergomi kórház orvosai és ápolói részére, akik így a járvány ideje alatt könnyebben és biztonságosabban közlekedhetnek.

"Hálával tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, akik hosszú hetek óta rendületlenül küzdenek a járvány ellen. A legkevesebb, amit tehetünk, hogy saját eszközeinkkel támogatjuk őket és mi is megpróbáljuk ezáltal kifejezni elismerésünket. Autógyárként a leghatékonyabban a személyautók felajánlásával tudtunk segíteni" - mondta el Dr. Urbán László, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgató-helyettese.

További információk:
Bonnár-Csonka Zsuzsanna
vállalati kommunikációs vezető
Magyar Suzuki Zrt.
Tel.: +36 33 54 1309

Céginformáció
A Magyar Suzuki Zrt.-t 1991-ben alapították, és azóta is a japán anyavállalat egyetlen európai gyártóegysége.
Az esztergomi gyár 1992 októberében kezdte meg a termelést, és jelenleg itt készülnek a Vitara és az SX4 S-CROSS autómodellek immár hibrid változatban is, amelyeknek köszönhetően a Magyar Suzuki több mint három éve vezeti a hazai újautó-eladási statisztikákat. A vállalat olyan távoli országokba is szállít, mint Mexikó, Új-Zéland vagy Japán. A hazai és nemzetközi piacra készülő gépjárművek gyártásán kívül a társaság importált Suzuki gépkocsik, motorkerékpárok és hajómotorok értékesítésével is foglalkozik.
A Magyar Suzuki 2018-ban 171.885 járművet értékesített 123 országban, amelyek 95 százaléka Esztergomban készült. A vállalat a 2018-as adatok alapján az ország 9. legnagyobb árbevételű cége, exportárbevételét tekintve pedig a 8. helyen áll.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.