OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. április 8., szerda 16:48

Sajtóközlemény - A "BalaLand Hotel***** - családi szálloda a Balaton közepén" szálláshelyfejlesztési projektről
    Budapest, 2020. április 8., szerda (OTS) - A "BalaLand Hotel***** - családi szálloda a Balaton közepén" fejlesztését a beruházó Szántód BalaLand Family Kft. 2017. júniusában kezdte meg a tervezési munkák megkezdésével.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200408_003.jpg

A 2,5 éves tervezési szakasz eredményeként véglegesedett a 109 szobás, öt csillagos kategóriájú szálloda koncepciója, összeállt a projekt finanszírozási háttere, és a munkaterület átadásával a beruházás a megvalósítás szakaszába lépett, elkezdődtek a hotel építésének munkálatai.

A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében Magyarország Kormányának 3,449 Mrd Ft összegű támogatásával valósul meg.

A 2019. második félévében megkezdett közbeszerzési eljárás eredményeként a Grabarics Kft. nyerte el a kivitelezési munkákat, a vállalkozási szerződés a felek között 2020. március 30-án került aláírásra.

A beruházás kivitelezési szakaszának tervezett befejezési határideje 2022 év második negyedéve.

A 2022-től üzemelő szálloda közvetlenül több mint 100 új munkahelyet teremt, jelentősen javítja a térség minőségi szálláshely kínálatát, elősegíti a helyi termelők és beszállítók tevékenységét és jelentős adóbevételekkel járul hozzá a balatoni kiemelt turisztikai régió további fejlődéséhez.


2020. április 8.

Szántód BalaLand Family Kft.
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5. 5. em. 1.
Cégjegyzék szám: 01-09-306428
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.