OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 3., péntek 12:13

A VDX.tv globális digitális videószolgáltatást indít közszolgálati közlemények bejelentése céljára, hogy tájékoztatást biztosítson a nagyközönségnek a COVID-19-ről (1. rész)
    Emeryville, Kalifornia állam, 2020. április 3., péntek (Business Wire/OTS) - A kezdeményezés együttműködési lehetőséget kínál a világ vállalatai, márkái, hatóságai, kiadói és szóvivői számára - A globális hirdetési technológiai vállalat, a VDX.tv, amely lehetővé teszi, hogy a márkák újfajta módokon lépjenek kapcsolatba a fogyasztókkal, ma elindított egy digitális PSA (Public Service Announcement [közszolgálati közlemények bejelentésére szolgáló]) videószolgáltatást, hogy segítse a COVID-19-cel kapcsolatos kockázatok és teendők tudatosítását és támogassa a globális közösségeket a vírus terjedésének megállításában. A kezdeményezés lehetővé teszi, hogy a világ vállalatai, márkái, kiadói, marketing szakemberei és közszereplői együttműködjenek a járvány leküzdése érdekében.

    A kezdeményezés azon a felismerésen alapul, hogy a járvány nem pusztán kisebb közösségek problémája, hanem szerte a világon érezteti hatását. A VDX.tv videóhirdetései számos nyelven kerülnek majd sugárzásra, hogy minden régióban minél több ember számára nyújtsanak tájékoztatást. Továbbá a VDX.tv platformja kapacitásainak kiaknázásával minden egyes városban az adott város helyzete alapján testre szabott üzeneteket tesz közzé annak érdekében, hogy a legaktuálisabb és legfontosabb információkat juttathassa el a lakosokhoz.

"Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ebben az eddig soha nem tapasztalt helyzetben segítséget nyújtsunk, és úgy gondoljuk, a globális erőfeszítésekhez azzal járulhatunk hozzá, amit cégünk a legjobban csinál: tartalmilag és formailag egyaránt hatásos videóüzenetekkel igyekszünk összekapcsolni az embereket és a szervezeteket" - fejtette ki Dilip DaSilva, a VDX.tv vezérigazgatója. "A videó a legmegfelelőbb digitális eszköz arra a célra, hogy a márkák kommunikáljanak célközönségükkel, és ugyanakkor a leghatásosabb módja annak is, hogy szerte a világon tájékoztassuk az embereket arról, hogyan harcolhatnak a járvány ellen és hogyan küzdhetik le a koronavírus-járvány családjukra és közösségeikre gyakorolt negatív hatásait."

A VDX.tv által közvetített tartalmak a csatorna nevében is tükröződő, ún. "videóalapú fogyasztói élményt" (Video Driven Experience [VDX]) nyújtanak: a videó a kiindulópont, amely azután lehetővé teszi, hogy a fogyasztók interakcióba lépjenek a hirdetéssel és olyan további információkhoz jussanak, amelyek az adott hely jellemzői vagy a fennálló helyzet alapján kerültek összeállításra. Például a hirdetés tájékoztatást adhat a legközelebbi betegosztályozó vagy tesztelő központokról, vagy biztosíthatja a linkeket az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az Amerikai Egyesült Államok Járványügyi és Betegségmegelőzési Központja (Centers for Disease Control and Prevention [CDC]) által biztosított helyi vonatkozású anyagokhoz.

"Reméljük, hogy más vállalatok, márkák, hatóságok, kiadók és szóvivők csatlakoznak hozzánk. Az üzenetek minél nagyobb közönséghez való eljuttatásához szükségünk van arra, hogy készletek biztosításával vagy készletek vásárlására fordítható pénzeszközökkel való hozzájárulással támogassák kezdeményezésünket, illetve hogy az egyes országok szóvivőivel tájékoztató videófelvételeket rögzíthessünk" - magyarázta DaSilva. "Jómagam a kezdeményezés elindításához 100000 dollár összegű személyes adománnyal járulok hozzá. Vállalatunk az összes általa biztosított erőforrást önkéntesen és díjmentesen bocsátja rendelkezésre. Jelenleg mintegy 500 alkalmazottat foglalkoztatunk, akiknek nagy része segítséget nyújt a kezdeményezésben."

A kezdeményezésre vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: covid-19.vdx.tv.
(folyt.)



2020. április 3., péntek 12:14

A VDX.tv globális digitális videószolgáltatást indít közszolgálati közlemények bejelentése céljára, hogy tájékoztatást biztosítson a nagyközönségnek a COVID-19-ről (2. rész)
    Emeryville, Kalifornia állam, 2020. április 3., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a VDX.tv-ről tudni kell…
A VDX.tv globális hirdetési technológiai vállalat, mely a mai számos különféle videóalapú tartalmakat előállító szolgáltató közül kiemelkedve tevékenységével forradalmasította a márkák célközönségükkel való kommunikációját. Cégünk olyan videóalapú fogyasztói élményeket biztosít, amelyek integrálják egy adott márka televíziós és digitális üzeneteit és olyan eszközt adnak a piaci szereplők kezébe, amellyel felkelthetik a nézők figyelmét, cselekvésre ösztönözhetik őket, illetve a passzív befogadástól eljuttathatják őket az aktív részvételig. Vállalatunk összeköti az embereket, eszközöket és háztartásokat, és következetes, releváns és élvezetes élményt nyújt az összekapcsolt televíziókon és személyes digitális eszközökön keresztül. A megcélzandó háztartások több dimenzióból való megközelítésével átláthatóvá tesszük azt az utat, amelye a fogyasztó bejár, attól kezdve, hogy tudomást szerez az áruról, egészen addig, ameddig kialakul az áru eladója iránti vevői elkötelezettség, lehetővé téve ezáltal a márkák számára, hogy felerősítsék üzeneteik hatását, és így elérjék, hogy a fogyasztók ügyfeleikké váljanak.

A VDX.tv az Exponential Interactive, Inc. divíziója. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.vdx.tv.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200402005220/en/

Kapcsolat:

Kite Hill PR for VDX.tv
Moira Shannon
moira@kitehillpr.com

Forrás: VDX.tv

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.