OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. április 1., szerda 13:29

Kaáli professzor végleg megvált az intézeteitől
    Budapest, 2020. április 1., szerda (OTS) - Tavaly december 19-én sajtótájékoztató keretében számolt be arról Novák Katalin EMMI-államtitkár, hogy az állami támogatást kapó, magánkézben lévő lombikbébi-klinikák állami tulajdonba kerültek. A sajtótájékoztatón részt vett Kaáli Géza professzor, a Kaáli Intézetek alapítója és ügyvezető igazgatója is, aki kormányzati kérésre vállalta, hogy az átmeneti időszakban folytatja ügyvezetői tevékenységét.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200401_003.jpg

Kaáli professzor szerint az átállás zavartalan és sikeres volt. "Különösen örültek a betegek annak, hogy nemcsak a lombikbébi-kezelések, de a kivizsgálások és a kezeléshez szükséges gyógyszerek is teljesen ingyenessé, államilag támogatottá váltak" - mondta a professzor, és hozzátette, arányaiban sehol a világon nem költ annyit az állam lombikkezelésekre, mint Magyarországon. Szakértők szerint ez előbb-utóbb megduplázza a hazánkban születő lombikbébik számát.

A mai napon Kaáli professzor az ügyvezetői munkáját is befejezte. Közel három évtized alatt országos intézményrendszert hozott létre, melynek eddig harmincezer gyermek köszönheti az életét. Több mint száz tudományos dolgozat és előadás köthető az intézete nevéhez, ezentúl számos magas állami kitüntetéssel ismerték el eredményes munkáját.

"Egyelőre nem szándékozom nyugdíjba menni - mondta a fiatalos, energiával teli, 77 éves Kaáli professzor. Vannak még dédelgetett álmaim - folytatta -, és ha a sors is úgy akarja, azokat is szeretném megvalósítani. Természetesen ha volt kollégáim bármilyen kérdéssel felkeresnek, örömmel adok nekik tanácsot."

Prof. dr. Kaáli Géza
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.