OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. április 1., szerda 10:07

OK GÉP Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató KFT. - Sajtóközlemény
    Halásztelek, 2020. április 1., szerda (OTS) - AZ OK GÉP KFT. A NEMZETI KUTATÁSI FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS ALAPBÓL BIZTOSÍTOTT TÁMOGATÁSBÓL, KUTATÁS-FEJLESZTÉSI PROJEKTET VALÓSÍT MEG A MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK INNOVÁCIÓS TEVÉKENYSÉGÉNÉNEK TÁMOGATÁSA" PÁLYÁZATI FELHÍVÁS KERETÉBEN.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200401_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200401_002.jpg

Az OK GÉP KFT 2018. decemberében megkezdte a Lemezfeldolgozó gépsor innováció az
OK GÉP KFT-nél című pályázata megvalósítását. Azonosítószám: 2018-1.1.1-MKI-2018-00093.

A fejlesztés eredményeképpen nagyobb mennyiségű, akár 5 tonnát meghaladó tekercslemez feldolgozását biztosító Lefejtő-Bordázó-Hasító-Táblásító gépsorral tudjuk bővíteni kínálatunkat, a sorozatgyártásra berendezkedett gyártók számára.
A fejlesztésünk eredményeként, egy több területen is kitűnően alkalmazható nagykapacitású, gyors, pontos és automatikus berendezés jön létre. Ezen PLC vezérelt technológiai fejlesztés jelenti napjainkban az egyik fő kitörési lehetőséget számunkra. Az egyedien nagykapacitású, és kiugróan alacsony szervizigényű, korszerű anyagtechnológiákat alkalmazó gépsor biztosítja mindazt, hogy a kiemelkedően nagysorozatú gyártást végző iparágakban is megjelenjünk termékeinkkel.

Vállalkozásunk tevékenységének -, és gyártmányainak jellegéből adódóan, folyamatosan keresi az új piaci lehetőségeket. Jelentős járműipari gyártók, és beszállítók, és multinacionális cégek által történt megkeresés generálta a gondolatot a kifejlesztendő berendezés megvalósítására. A megkeresések után elhatároztuk az új modul rendszerű kombinálható felhasználású lemez Lefejtő-Bordázó-Hasító-Táblásító berendezés kifejlesztését, amely teljesíti a megfogalmazott piaci igényeket, és további lehetőséget biztosít a nagysorozatú gyártással foglalkozó szakterületek kiszolgálására, mint a járműipar-, építőipar, gépipar. Az általunk alkalmazott technológiai újítások révén az új modul rendszerű kombinálható funkciójú lemez Lefejtő - Bordázó - Táblásító-hasító berendezés szakmailag megalapozott projekt, amellyel célunk egy nagykapacitású gépsor létrehozása.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.