Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
|
|
|
2020. április 1., szerda 09:31 |
EW Nutrition launches industry-leading webinar series with topical Antimicrobial Resistance twin sessions |
|
Visbek, Germany, 1 April, 2020 (APA/OTS) - Yesterday, German-based company EW Nutrition took a first step toward serving the animal production industry in these challenging times. The in-feed and on-farm solutions company has started a series of topical webinars on challenging issues such as neonatal pig management, poultry gut health and many more topics. |
The first webinar opening the Partners in Progress - Connect series
was The silent epidemic: Antimicrobial resistance. How to prevent
the next crisis. The event took place in two separate sessions, at
11am CET and 5pm CET, to better serve industry practitioners across
all time zones.
The host of these twin events was Dutch expert Twan van Gerwe,
Global Technical Manager, Poultry, joined by Fellipe Barbosa, Global
Technical Manager for Swine, and Andreas Michels, Head of
Biotechnology at EW Nutrition. With over 400 participants in
attendance, the webinars offered a presentation on the most recent
research and insights into how AMR affects the animal production
industry and consequently human health. This was followed by a
session of questions and answers in which all three experts provided
detailed replies to audience members seeking more specific
information.
The series is set to continue with a twin webinar event on Gut
health: Managing the interaction of myco- and endotoxins in poultry
production. These sessions will be hosted by Marisabel Caballero,
Global Technical Manager, Poultry, and address the topic of gut
endotoxins, their interactions with feed-borne mycotoxins and their
effects in animal welfare, health and productivity. The English
session will take place on April 8 at 8am CET and 5pm CET, and a
twin Spanish twin session is scheduled on April 15, at 11am and 5pm.
Press contact: Julia Wolf julia.wolf@ew-nutrition.com
-------------------------------------------------------------------
Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók
a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül
felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett
anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget,
rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti
szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI
által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a
felelős. © Copyright MTI nonprofit Zrt.
Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a
(06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus
levelező címen kaphat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|