OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 1. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 31., kedd 14:20

A magyar vállalatok még nem készek a gyors változásra
    Budapest, 2020. március 31., kedd (OTS) - A vállalatoknál szükség van a változásokhoz való alkalmazkodásra a struktúrák, a folyamatok, a vezetés és a vállalati kultúra, valamint a munkatársak és képzettségük tekintetében, hiszen csak ebben az esetben remélhetünk sikert a technológiai megoldásoktól. A "Success in Change" című tanulmány rámutat arra, hogy a magyar gazdaságnak ezen a téren még van mit fejlődnie.

    A felmérés eredményei alapján készült el a változásra való készséget mérő CRI index (Change Readiness Index), amely a magyar vállalatok alkalmazkodóképességét egy maximum 100 pontos skálán értékeli. A válaszadók nagy része az autóiparban, elektronikai iparban, valamint a gépiparban dolgozó vezetők.

A Staufen AG teljes tanulmánya a linkre kattintva érhető el: https://www.staufen.ag/index.php?id=1342&no_cache=1
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.