OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 24., kedd 11:26

Koronavírus: Hogyan dolgozzunk az irodától távol? - A home office akadálya az informatikai rendszerek hiánya
    Budapest, 2020. március 24., kedd (OTS) - - Díjmentesen kínálja felhőalapú munkaszervező szoftverét az Applion Computer

    A koronavírus nyomán kialakult helyzet nem várt változásokat hoz a cégek életébe. Korábbi években a home office a hazai vállalkozások mindössze 5%-ánál volt jelen, most azonban elterjedése rohamos növekedésnek indul. A vállalkozások számára azonban problémát jelent az irodától távol lévő kollégák munkaszervezése, a feladatok kiosztása, valamint a kommunikáció, ami kulcsfontossággal bír jelen körülmények között.

Díjmentes AppWorks igénylés: https://segitunk.applion.hu/dijmentes_appworks

"A kialakult helyzetben szolidaritást kell vállalnunk a bajba jutott cégekkel, akik nem készültek fel az üzleti folyamatok átalakítására és az irodán kívüli munkavégzésre." - mondta Balázs A. Dávid, az Applion Computer Üzletfejlesztési vezetője.

Honlap: www.applion.hu
Email: sales@applion.hu
Facebook: @TeamApplion
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.