OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. május 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 20., péntek 13:04

A Jack Ma Alapítvány és az Alibaba Alapítvány bejelentette, hogy adományokat juttat el négy délkelet-ázsiai országba
    Hangcsou, Kína, 2020. március 20., péntek (Business Wire/OTS) - A Jack Ma Foundation (Jack Ma Alapítvány) és az Alibaba Foundation (Alibaba Alapítvány) ma bejelentette, hogy gyógyászati eszközöket adományoz négy délkelet-ázsiai országnak.

    Az alapítványok kapcsolatba léptek Malajzia, Indonézia, Thaiföld és a Fülöp-szigetek kormányával, és gyógyászatieszköz-adományokat ajánlottak fel számukra. Az alapítványok segíteni szeretnék e nemzetek COVID-19 vírus elleni harcát, és tervezik az ezekkel az országokkal szomszédos országok támogatását is.

"Összefogunk ázsiai szomszédainkkal, hogy közösen harcoljunk a COVID-19 ellen" - nyilatkozta a Jack Ma Alapítvány képviselője a négy országnak juttatandó adomány bejelentésekor. "A Jack Ma Alapítvány és az Alibaba Alapítvány 2 millió szájmaszkot, 150000 vírustesztkészletet, 20000 védőöltözetet és 20000 arcvédő maszkot küld Indonéziának, Malajziának, a Fülöp-szigeteknek és Thaiföldnek, és folyamatban van más ázsiai nemzeteknek szánt újabb adományszállítmányok összeállítása! Hajrá Ázsia!"

Az alapítvány adományai a legújabb lépést képviselik a szervezet erőfeszítései közt, melyek részeként szerdán megjelentetésre került egy, az alapítvány támogatásával készült digitális kézikönyv is. A kiadvány a COVID-19-cel fertőzött betegek kezelését első vonalbeli intézményként végző, és a vírus terjedésének lelassításában központi szerepet játszó kínai kórházakban dolgozó orvosok és egészségügyi adminisztrációs és támogató személyzet legfontosabb tapasztalatait és meglátásait osztja meg az olvasókkal.
Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200319005410/en/

Kapcsolat:

Rico Ngai (Délkelet-Ázsia)
Alibaba Group
+852 9725 9600
rico.ngai@alibaba-inc.com

Adam Najberg (Nemzetközi)
Alibaba Group
+852 5474 3262
adam.najberg@alibaba-inc.com

Forrás: Jack Ma Foundation és Alibaba Foundation

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.