OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 20., péntek 10:02

A járvány életre hívja a webshopokat?
    Budapest, 2020. március 20., péntek (OTS) - Szinte nem találunk Magyarországon olyan vállalkozást, melyre a jelenlegi koronavírus ne lenne hatással. Felmerül a kérdés, mit tehetnek ebben a helyzetben.

    Az utóbbi napok, hetek történései alapján elmondható, hogy a cégek egyre inkább kezdenek az online világ felé fordulni. Előtérbe kerülnek a Facebook Live videók, vagy az IGTV használata.

Továbbá egyre többen indítanak honlapot, webshopot is, melyet a magyar domain regisztrációk számának márciusi növekedése is alátámaszt.

A teljes elemzés a hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható és a következő linken érhető el:
https://blog.rackhost.hu/a-jarvany-eletre-hivja-a-webshopokat/

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.