OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. március 19., csütörtök 15:14

Már hazánkban is elérhető a mesterséges intelligenciával ellátott hőkamerás testhőmérséklet-mérő rendszer
    Budapest, 2020. március 19., csütörtök (OTS) - Napjaink egyik legnagyobb kihívására, a megbetegedéssel közlekedők kiszűrésére nyújt forradalmi megoldást a Dahua biztonságtechnikai világcég innovációja.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200319_001.jpg

A Dahua Technology Hungary Kft. budapesti telephelyén immár rendelkezésre áll az első minta-rendszer, amelyet a tervek szerint a következő napokban több olyan szervezet részére is bemutatnak, amelyek számára egy ilyen, a koronavírus elleni védekezést segítő biztonságtechnikai eszköz rendkívül hasznos lehet.

Flynn Jiang, a cég Country Manager-e elmondta:

"Az új, kiemelkedő megbízhatóságú testhőmérséklet mérő és ellenőrző rendszer nagy tömegben is pontos (+/- 0.3 Celsius-fok) hőmérsékleti mérést tesz lehetővé a beépített mesterséges intelligencia-vezérelt algoritmusa segítségével, akár már 3 méteres távolságból is, mindennemű emberi érintkezés nélkül, szájmaszkot viselő, vagy bármilyen meleg tárgyat hordozó személyek esetében is. Az eszköz másodpercenként 15 ember együttes mérésére képes.

A rendszer az alapértelmezettként beállított (általában 37,3 Celsius-fok) testhőmérsékletnél magasabb érték érzékelése esetén azonnali vészjelzést ad, tehát lehetőséget biztosít arra, hogy az egy térben tartózkodó embertársai egészségére potenciálisan veszélyes személyeket azonnal kiszűrjék.

Bízom benne, hogy ez a világszerte több száz helyen már folyamatosan működő, úttörő megoldás hamarosan minél több repülőtér, tömegközlekedési csomópont, középület, vagy akár oktatási intézmény biztosítását szolgálhatja Magyarországon is."

A Dahua Technology a világ második legnagyobb videókamerás megfigyelő rendszereket és okosotthon IoT megoldásokat gyártó vállalata. Világszerte több mint 16 000 munkavállalójának köszönhetően megoldásait, termékeit és szolgáltatásait 180 országban használják. A Dahua 54 leányvállalattal és képviseleti irodával rendelkezik globálisan, lefedve Ázsia, Amerika, Európa, a Közel-Kelet, Óceánia és Afrika piacait.

További információ kérhető:
Teleki Zsolt
E-mail: zsolt.teleki@dahuatech.com
Tel.: + 36 1 789 9852
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.