OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 1. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 19., csütörtök 09:00

Háttérbe szorul az ingatlanpiac a koronavírus miatt, de aggodalomra nincs ok
    Budapest, 2020. március 19., csütörtök (OTS) - A jelenlegi egészségügyi vészhelyzet negatív hatásai már érezhetőek szerte a gazdaság különböző területein, így felmerül kérdés, hogy milyen következményei lehetnek az ingatlanpiacra nézve.

    A korábbi globális eseteket, és tanulmányokat segítségül hívva próbáljuk megfejteni, mivel állunk szemben. Az ingatlanpiac stabilitása, és a krízishelyzet vélt, gyors lefolyása miatt komoly összeomlásra nem kell számítani, viszont a személyes találkozók csökkenése a keresletben okozhat némi visszaesést. Jelentős árcsökkenés ezzel szemben nem várható a járványnak köszönhetően.

A kínálat viszont tovább nőhet a piacon megjelenő hosszabb távra szóló lakáskiadások miatt. Az eladók számolhatnak azzal is, hogy az otthonkeresők több időt tudnak fordítani a keresésre az online térben, így érdemes továbbra is fenntartani a kínálati szintet.

A teljes elemzés megtekinthető az alábbi linken: https://www.ingatlannet.hu/blog/hatterbe-szorul-az-ingatlanpiac-a-koronavirus-miatt/

Kontakt adatok:
Gyulai Zsófia
Termékmenedzser
Telefonszám: +36 30 957 5743
E-mail: gyulai.zsofia@ingatlannet.hu
Web: www.ingatlannet.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.