OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 17., kedd 12:20

Az ELMŰ-ÉMÁSZ együttműködést kér önkormányzati partnereitől
    Budapest, 2020. március 17., kedd (OTS) - A pandémiás helyzet mindenki számára jelentős kihívást jelent, ez az ELMŰ Hálózati Kft./ÉMÁSZ Hálózati Kft. esetében fokozottan igaz, hiszen az áramszolgáltatás biztonságos fenntartása az elsődleges prioritásunk. Ezúttal önkormányzati partnereinkhez fordulunk, kérve konstruktív együttműködésüket.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és felkészüljön egy lehetséges járványhelyzetre. A társa-ság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején. Intézkedéseinket a kormányzati és hivatali szervekkel együttműködve vezetjük be.

A pandémiás helyzet mindenki számára jelentős kihívást jelent, ez az ELMŰ Hálózati Kft./ÉMÁSZ Hálózati Kft. esetében fokozottan igaz, hiszen az áramszolgáltatás biztonságos fenntartása az elsődleges prioritásunk.

A tervezett karbantartási munkáinkról korábban kiküldött értesítéseinkkel kapcsolatban jelezzük, hogy csak a fogyasztók üzembiztos energiaellátásához halaszthatatlan munkákat tudjuk a megadott idő-pontban elvégezni. A halasztható munkáinkat egy későbbi időpontra fogjuk ütemezni, ennek megfelelően a frissített munkáink listájáról az eddigieknek megfelelően értesíteni fogjuk Önöket. Természetesen ezen munkák esetében is kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi intézmények villamos energia ellátására.

Az aktuálisan elvégzésre kerülő munkákat megtalálják, az alábbi weboldalon:
https://elmuhalozat.hu/tudnivalok/energiakozeli-informaciok/tervezett-karbanatartasok
https://emaszhalozat.hu/tudnivalok/energiakozeli-informaciok/tervezett-karbantartasok

Ha valamilyen szempontból ez kritikus helyzetet idéz elő az Önkormányzatuk területén, akkor abban az esetben várjuk visszajelzésüket az alábbi címeken:
onkormanyzati_egyuttmukodesek@elmu.hu
onkormanyzati_egyuttmukodesek@emasz.hu

Az esetlegesen Önöknél érdeklődő ügyfelekkel kapcsolatban kérjük, hogy a fentieknek megfelelően tájékoztassák őket. Így a fogyasztók ellátását a legkisebb zavartatás mellett, de a szükséges üzembiztonság megtartásával tudjuk biztosítani.

Ezúton is kérjük együttműködésüket és előre is köszönjük megértő támogatásukat.

ELMŰ Hálózati Kft./ÉMÁSZ Hálózati Kft.

Budapest, 2020. március 17.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.