2024. március 28. csütörtök

2020. március 17., kedd 12:20

Az ELMŰ-ÉMÁSZ együttműködést kér önkormányzati partnereitől
    Budapest, 2020. március 17., kedd (OTS) - A pandémiás helyzet mindenki számára jelentős kihívást jelent, ez az ELMŰ Hálózati Kft./ÉMÁSZ Hálózati Kft. esetében fokozottan igaz, hiszen az áramszolgáltatás biztonságos fenntartása az elsődleges prioritásunk. Ezúttal önkormányzati partnereinkhez fordulunk, kérve konstruktív együttműködésüket.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és felkészüljön egy lehetséges járványhelyzetre. A társa-ság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet idején. Intézkedéseinket a kormányzati és hivatali szervekkel együttműködve vezetjük be.

A tervezett karbantartási munkáinkról korábban kiküldött értesítéseinkkel kapcsolatban jelezzük, hogy csak a fogyasztók üzembiztos energiaellátásához halaszthatatlan munkákat tudjuk a megadott idő-pontban elvégezni. A halasztható munkáinkat egy későbbi időpontra fogjuk ütemezni, ennek megfelelően a frissített munkáink listájáról az eddigieknek megfelelően értesíteni fogjuk Önöket. Természetesen ezen munkák esetében is kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi intézmények villamos energia ellátására.

Az aktuálisan elvégzésre kerülő munkákat megtalálják, az alábbi weboldalon:

Ha valamilyen szempontból ez kritikus helyzetet idéz elő az Önkormányzatuk területén, akkor abban az esetben várjuk visszajelzésüket az alábbi címeken:
onkormanyzati_egyuttmukodesek@elmu.hu
onkormanyzati_egyuttmukodesek@emasz.hu

Az esetlegesen Önöknél érdeklődő ügyfelekkel kapcsolatban kérjük, hogy a fentieknek megfelelően tájékoztassák őket. Így a fogyasztók ellátását a legkisebb zavartatás mellett, de a szükséges üzembiztonság megtartásával tudjuk biztosítani.

Ezúton is kérjük együttműködésüket és előre is köszönjük megértő támogatásukat.

ELMŰ Hálózati Kft./ÉMÁSZ Hálózati Kft.

Budapest, 2020. március 17.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert