OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. május 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 11., szerda 12:29

Jó ebédhez szól a nóta, mostantól élőben is
    Budapest, 2020. március 11., szerda (OTS) - A Dankó Rádió friss lendülettel vágott neki a 2020-as évnek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy megújult műsorstruktúrával, új szlogennel, új műsorvezetővel és műsorokkal indította az évet, márciustól pedig élőzenével kedveskedik hallgatóinak az immár hangszerekkel felszerelt stúdióból.

    "Nagy álmunk vált valóra, amikor megkaptuk ezt a gyönyörű és igényesen kialakított, nagy belső térrel rendelkező stúdiót, amely lehetőséget teremt arra, hogy 4-5 fős zenekarok muzsikáljanak itt. Ezt ki is használjuk! Mostantól a Jó ebédhez szól a nóta minden hónap első csütörtöki adásában élőben húzzák a stúdióban - mesélte örömmel a Dankó Rádió csatornaigazgatója, Eredics Gábor, aki szerint az élőzene varázsa utánozhatatlan.

Decemberben ugyan már kipróbálták, hogy szól az élő muzsika a stúdióban, márciustól azonban a Jó ebédhez szól a nóta című műsorban rendszeressé válik az élőzene. Az első alkalommal, március 5-én Johan János és cigányzenekara játszott és Kalina Enikő és Mészáros János Elek énekeltek szebbnél szebb dalokat, nótákat és indították el a sorozatot, amelynek Budai Beatrix, a műsor háziasszonya nagyon örül.

https://www.youtube.com/watch?v=L4oCImwSc40&feature=youtu.be

"Számomra az, hogy ezt a legendás műsort vezethetem rendkívül megtisztelő, és nagyon nagy felelősség is egyben. Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptunk arra, hogy havonta egyszer élő stúdiókoncertekkel örvendeztessük meg a hallgatókat és a magyar nóta szerelmeseit" - árulta el Budai Beatrix, aki tavaly vette át a képzeletbeli stafétát Tarnai Kiss Lászlótól és vezeti azóta a Jó ebédhez szól a nóta című közkedvelt rádióműsort, amely ebben az évben ünnepeli 60-ik születésnapját.

Legközelebb április 2-án szól jó ebédhez a nóta a Dankó Rádióban.

További információ a felfrissült Dankó Rádióról a Mediaklikk.hu/danko oldalon található.

Dankó Rádió - A magyar zene rádiója
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.