OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. március 10., kedd 12:02

Sajtóközlemény - A "Grand Hotel Tokaj*****" exkluzív szálláshelyfejlesztési projektről
    Budapest, 2020. március 10., kedd (OTS) - A "Grand Hotel Tokaj" fejlesztését a beruházó Tokaj Csurgó Völgy Ingatlanfejlesztő Kft. 2017. júniusában kezdte meg a terület megvásárlásával, a tervezési munkák megkezdésével. A 2,5 éves tervezési szakasz eredményeként véglegesedett a 100 szobás, öt csillagos kategóriájú szálloda koncepciója, összeállt a projekt finanszírozási háttere, és 2020. március 3-án a munkaterület átadásával a beruházás a megvalósítás szakaszába lépett.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200310_001.jpg

A projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében Magyarország Kormányának 3,449 Mrd Ft összegű támogatásával és a Sberbank Magyarország Zrt. hosszútávú projektfinanszírozásával valósul meg.

A 2019. negyedik negyedévében megkezdett közbeszerzési eljárás eredményeként az AKTUÁL BAU Kft. és a Grabarics Kft. konzorciuma nyerte el a kivitelezési munkákat, a vállalkozási szerződés a felek között 2020. február 28-án került aláírásra.

A beruházás kivitelezési szakaszának tervezett befejezési határideje 2021 év vége.

A 2022-től üzemelő szálloda közvetlenül mintegy 100 új munkahelyet teremt, jelentősen javítja a térség minőségi szálláshely kínálatát, elősegíti a helyi termelők és beszállítók tevékenységét és jelentős adóbevételekkel járul hozzá a tokaji kiemelt turisztikai régió további fejlődéséhez.


2020. március 10.

Tokaj Csurgó Völgy Ingatlanfejlesztő Kft.
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5. 5. em. 1.
Cégjegyzék szám: 01-09-306430
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.