OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. április 9. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 16., vasárnap 12:04

Nagy erőkkel folyik a csőtörés-elhárítás a Nagytétényi úton
    Budapest, 2020. február 16., vasárnap (OTS) - Nagy erőkkel folyik a csőtörés-elhárítás a Nagytétényi úton - Átmeneti útzár után váltakozó irányú forgalom várható

        Szombaton a késő esti órákban jelentős mennyiségű víz és sár kiáramlásával és átmeneti vízhiánnyal járó csőtörés történt a Nagytétényi úton, a Sörház utca közelében. A Fővárosi Vízművek szakemberei sürgősséggel kezdték meg a hibajavítást, ami sajnos csak a Nagytétényi út teljes lezárása mellett oldható meg.  A 400 mm átmérőjű vezeték sérült szakaszának kizárását követően az átmeneti vízhiány csaknem teljesen megszűnt. Néhány épületben a javítás befejezéséig, várhatóan vasárnap délutánig szünetel a  vízellátás.  
     Az úttestre folyt víz és sár eltakarítását és a sérült vezeték javítását követően a vasárnap délutáni óráktól egy sávon, váltakozó irányú forgalommal, jelzőlámpás irányítással lehet majd közlekedni az érintett útszakaszon. A megszokott forgalmi rendben a nagy területen szükséges útburkolat-helyreállítás és azt követően az elengedhetetlenül szükséges technológiai kötési idő eltelte után, a jövő hét közepén közlekedhetnek majd  ismét az autósok a Nagytétényi úton.      

Köszönjük az arra közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.