OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 14., péntek 15:36

Kettős csősérülés a budai felső rakparton a Margit híd alatt
    Budapest, 2020. február 14., péntek (MTI) - Két ütemben javítják a hibát a Vízművek szakemberei

    Szerdán két szerelvény sérült meg a Margit híd alatt húzódó 800 mm és 600 mm átmérőjű vízvezetéken. Mivel mindkét sérülés egyidejű javítása a párhuzamos forgalmi sávok zárása miatt ellehetetlenítette volna az Árpád fejedelem útja - Bem rakpart útvonal forgalmát, a Vízművek szakemberei a szerda éjszakai órákban csak az egyik, nagyobb vízfolyással járó hiba javítását végezték el.

Az ezt követő burkolat-helyreállítást és az aszfalt kötéséhez szükséges technológiai időt követően csütörtökön éjjel átmenetileg visszaállt a megszokott forgalmi rend. A másik szerelvény javítása azonban sajnos csak újabb burkolatbontással oldható meg, amit a szivárgó víz okozta károk megelőzése érdekében a hétvégén végeznek el a társaság munkatársai. A munkálatok szombaton este 19 órakor kezdődnek, és a hibaelhárítás utáni burkolat-helyreállítás és az autóforgalom előtti újbóli megnyitás előtt szükséges technológiai száradás időigényét figyelembe véve várhatóan a hétfő éjszakai óráktól lesz ismét zavartalanul használható a budai alsó rakpartnak ez a szakasza. Addig az északi irányból dél felé haladók nem tudnak majd lehajtani az alsó rakpartra, valamint a Bem rakpart felől északra tartók számára a híd alatt két sáv helyett csak a jobb szélső sávban lesz biztosított a közlekedés. Ugyancsak egy sávot vehetnek csak igénybe az Árpád fejedelem útja felől dél felé haladók és a Margit hídra Pest irányában felhajtani szándékozók.

Az arra közlekedőknek köszönjük a Bem rakparton és az Árpád fejedelem útján jelentős forgalmi fennakadásokat és meghosszabbodott menetidőt okozó munkálatok idején tanúsított türelmet és megértést!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.