OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 14., péntek 09:16

Kettős csősérülés a budai alsó rakparton
    Budapest, 2020. február 14., péntek (OTS) - Két ütemben javítják a hibát a Vízművek szakemberei

    Szerdán két szerelvény sérült meg a Margit híd közelében húzódó nagy, 600 mm átmérőjű vízvezetéken. Mivel mindkét sérülés egyidejű javítása a párhuzamos forgalmi sávok zárása miatt ellehetetlenítette volna az alsó rakpart forgalmát, a Vízművek szakemberei a szerda éjszakai órákban csak az egyik, nagyobb vízfolyással járó hiba javítását végezték el.

Az ezt követő burkolat-helyreállítást és az aszfalt kötéséhez szükséges technológiai időt követően csütörtökön éjjel átmenetileg visszaállt a megszokott forgalmi rend. A másik szerelvény javítása azonban sajnos csak újabb burkolatbontással oldható meg, amit a szivárgó víz okozta károk megelőzése érdekében a közlejövőben végeznek el a társaság munkatársai.

Az arra közlekedőknek köszönjük az alsó rakparton és az Árpád fejedelem útján jelentős forgalmi fennakadásokat és meghosszabbodott menetidőt okozó munkálatok idején tanúsított türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.