2024. április 16. kedd

2020. február 11., kedd 11:10

Szabadalmi védettségű emlékzászlóval lép piacra egy magyar cég Trianon 100. évfordulóján
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OTS) - Magyarország egyik piacvezető zászló-készítő cége, a Lénárd Zászlókészítő és Textilnyomó Kft. (www.zaszlo.hu) lett a kizárólagos gyártója és forgalmazója a Mintha Design Kft. által tervezett és szabadalmilag védett termékcsoportnak, melyet a projekt gazdái kifejezetten a trianoni békediktátum 100. évfordulójának emlékére alkottak meg.

A zászlók anyaga és nyomdatechnikája a zászlókészítés csúcsát képviselik. A selyem alapanyag és a digitális technika teszi lehetővé, hogy a különféle megjelenésű magyar zászlók anyagában miniatűr, de még közelről olvasható méretben eredeti írásmódban megjelenjenek az 1914-es Magyarország település nevei ÁBC sorrendben-többezer településnév.

A gyártó cég a megemlékezés jelentőségének tudatában a termékek nettó árának 3 %-át egy alapba elkülöníti és a későbbiekben ezzel az összeggel kíván támogatni egy olyan emlékprojektet, mely méltóképpen állít mementót ennek a Magyarország számára tragikus és mindmáig meghatározó történelmi eseménynek.

A gyártó ezen felül felajánlja minden olyan magyar fegyveres testületnek, alegységnek (Honvédség, Rendvédelmi szervek, Katasztrófavédelem), melyek önálló és jogilag védett csapatzászlóval rendelkeznek, hogy előzetes egyeztetés és igénybejelentés után a termékek közül egyet ajándékképpen eljuttat a csapatzászló mellé. Ezzel kíván tisztelegni mindazok előtt, akik Magyarország polgárai, területe, határai és egyéb értékei felett őrködnek.

/A közleményt a ComPRad Kommunikációs Ügynökség Kft. adta ki. További információkért írjon a comprad@comprad.hu címre/