OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 11., kedd 11:10

Szabadalmi védettségű emlékzászlóval lép piacra egy magyar cég Trianon 100. évfordulóján
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OTS) - Magyarország egyik piacvezető zászló-készítő cége, a Lénárd Zászlókészítő és Textilnyomó Kft. (www.zaszlo.hu) lett a kizárólagos gyártója és forgalmazója a Mintha Design Kft. által tervezett és szabadalmilag védett termékcsoportnak, melyet a projekt gazdái kifejezetten a trianoni békediktátum 100. évfordulójának emlékére alkottak meg.

    A zászlók anyaga és nyomdatechnikája a zászlókészítés csúcsát képviselik. A selyem alapanyag és a digitális technika teszi lehetővé, hogy a különféle megjelenésű magyar zászlók anyagában miniatűr, de még közelről olvasható méretben eredeti írásmódban megjelenjenek az 1914-es Magyarország település nevei ÁBC sorrendben-többezer településnév.

A gyártó cég a megemlékezés jelentőségének tudatában a termékek nettó árának 3 %-át egy alapba elkülöníti és a későbbiekben ezzel az összeggel kíván támogatni egy olyan emlékprojektet, mely méltóképpen állít mementót ennek a Magyarország számára tragikus és mindmáig meghatározó történelmi eseménynek.

A gyártó ezen felül felajánlja minden olyan magyar fegyveres testületnek, alegységnek (Honvédség, Rendvédelmi szervek, Katasztrófavédelem), melyek önálló és jogilag védett csapatzászlóval rendelkeznek, hogy előzetes egyeztetés és igénybejelentés után a termékek közül egyet ajándékképpen eljuttat a csapatzászló mellé. Ezzel kíván tisztelegni mindazok előtt, akik Magyarország polgárai, területe, határai és egyéb értékei felett őrködnek.

/A közleményt a ComPRad Kommunikációs Ügynökség Kft. adta ki. További információkért írjon a comprad@comprad.hu címre/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.