OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 31., péntek 14:40

Esztergomi Szerszámgépgyár Kft. sajtóközleménye
    Esztergom, 2020. január 31., péntek (OTS) - Az Esztergomi Szerszámgépgyár Kft. 283 838 872 Ft támogatást nyert el az "Kombinált megmunkáló központ kísérleti fejlesztése nagy méretű és extra magas alkatrészek marásához, fúrásához és esztergálásához az Esztergomi Szerszámgépgyár Kft-nél" című projekt megvalósítására. A projekt az NKFI Alap keretében valósul meg.

    A projekt célja: a társaság stratégiai fejlesztési célja a gépgyártására irányuló üzleti tevékenységének bővítése, különös tekintettel a nagyméretű, összetett, nagyobb hozzáadott értékű alkatrészek megmunkálására alkalmas gépek gyártására. A társaság arra törekszik, hogy rendelkezésére álljanak olyan korszerű technológiai megoldások és termékek, amelyek széles körben értékesíthetők, a piaci igényeknek megfelelő termékszerkezetet biztosítanak. A projekt nagy méretű és extra magas alkatrészek gyors és pontos marását, fúrását és esztergálása biztosító gép kifejlesztésére irányul. A társaság saját szervezeti keretei között végzi a projekt kutatás-fejlesztési feladatainak szakmai irányítását, ezzel összefüggésben a szakmai projektmenedzsment feladatokat és a gyártást is.

A projekt várható befejezési időpontja 2022.01.05.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.