OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 31., péntek 09:45

Február 4-én korlátozottan lesznek elérhetőek a közmédia földfelszíni tévécsatornái
    Budapest, 2020. január 31., péntek (OTS) - A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírása alapján kötelezően új frekvenciákra kerülnek a közszolgálati televíziós csatornák. A digitális földfelszíni műsorsugárzásban 2020. február 4-én, kedden 7:00 és 19:00 óra között teljes, minden adóállomást és programcsatornát érintő leállás lesz.

    
     Ennek értelmében az ország területén 91 adó vételkörzetében és több mint 300 frekvencián az M1 HD, az M2 HD, a Duna HD, az M4 Sport HD, az M5 HD és Duna World televíziós csatornák nem lesznek elérhetőek néhány órán keresztül. Azonban a műholdas műsorsugárzás zavartalan lesz, továbbá a közmédia műsorai ez idő alatt is követhetőek élőben online a mediaklikk.hu felületén.

A digitális adók visszakapcsolását követően, előreláthatólag 19:00 óra után javasoljuk a meglévő digitális földfelszíni vevőeszközök manuális újrahangolását. Ez a folyamat mindössze néhány percig tart, ezt követően változatlan feltételek mellett nézhetők a közszolgálati csatornák.

A változásokkal és az újrahangolással kapcsolatban további információk elérhetőek az Antenna Hungária weboldalán és a 1211-es Call center számon; valamint a DVB-T Infocsatornán, a 99-es programhelyen.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.