OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. január 31., péntek 09:45

Videópremier: Kozák Danuta a kajak királynője!
    Budapest, 2020. január 31., péntek (OTS) - Az ötszörös olimpiai bajnok kajakos mesél az anyaságról, szülésről, házasságról

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200131_001.jpg

"Gyorsan visszaállt a súlyom, nem is híztam meg nagyon, de a nőgyógyászom rám ijesztett" meséli el a Nagy Sportágválasztó Öltözői titkok című videóműsorában az élsportoló. A videófilm a Nagy Sportágválasztó megbízásából készült és elsődleges célja, hogy a kajak sportágat és a mozgás szeretetét egy példaképen keresztül ismertesse meg a nézőkkel.

A filmmel párhuzamosan egy sajtónyilvános cikk is készült a sportolóval: https://sportagvalaszto.hu/oltozoi-titkok-kozak-danuta/

A cikkben és a videóban szereplő szöveget és képanyagot felhasználhatják, megoszthatják saját oldalaikon, megtartva az eredeti videócsatorna linkjét és kérjük a hivatkozásban tüntessék fel:
Forrás: www.sportagvalaszto.hu

További interjúk a csatornán: Dr. Kiss Gergely vízilabdázó, Szuper Levente jégkorongos, Ungvári Miklós judos.

Sajtóreferens: Ecsedi Zsuzsanna, ecsedi.zsuzsanna@sportagvalaszto.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.