OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 30., csütörtök 11:00

A TINTA Könyvkiadó 3,5 millió Ft-os könyvtárbővítési pályázata
    Budapest, 2020. január 30., csütörtök (OTS) - A TINTA Könyvkiadó 3,5 millió Ft-os keretösszeggel kiírta Lőrincze Lajos könyvtárbővítési pályázatot. A kiíró kötelezettséget vállal, hogy a pályázatba bevont 36 szótár, nyelvkönyv és kézikönyv közül pályázó által megpályázott könyvek teljes árának felét 3,5 millió Ft-ig támogatásként átvállalja.

        A magyar könyvtárakban található régi, korszerűtlen szótárak nem tükrözik szókincsében gyorsan változó nyelvünk mai állapotát, alkalmatlanok az anyanyelvi kompetencia és a szókincsbővítés hatékony fejlesztésére.
     A TINTA Könyvkiadó, mint a magyar egynyelvű szótárak legnagyobb kiadója, átérezve felelősségét, azért írta ki a pályázatot, hogy a magyar közkönyvtárakban és közoktatásban széles körben elérhetőek legyenek a magyar nyelv mai állapotát leíró új kézikönyvek, szótárak.
     A pályázaton részt vehet minden magyarországi és határon túli könyvtár és alsó-, közép-, felsőfokú tanintézet, az intézet alapítványa, ill. fenntartója. A Lőrincze Lajos könyvtárbővítési pályázatra 2020. febr. 3-tól márc. 13-ig folyamatosan nyújtható be pályázat.
     A pályázaton induló könyvtár, intézmény a pályázat kiírásában szereplő könyvek közül a pályázati adatlapon megpályázhatja az 50%-os pályázati áron beszerezni kívánt kiadványokat. Egy oktatási intézmény 20.000 és 200.000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázati adatlap és a felhívás letölthető innen:
http://www.tintakiado.hu/
Információ, tel.: (1) 371 05 01

Kiss Gábor
igazgató-főszerkesztő
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.