OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 27. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 30., csütörtök 09:47

Új szemcseszórólapát prototípus kifejlesztése a Pyroven Kft.-nél
    Budapest, 2020. január 30., csütörtök (OTS) - Kiváló kopásállóságú szemcseszórólapát prototípusának kifejlesztése a Pyroven Kft.-nél" című projekt keretében 53,41 millió forintos vissza nem térítendő támogatásban részesítette a vállalkozást az Európai Unió és Magyarország Kormánya. A támogatás célja egy jobb kopásállóságú szemcseszórólapát prototípusának kifejlesztése volt.

    A projekt keretében egy új, hosszabb élettartamú, magasabb kopásállóságú szórólapát (hard blade) prototípusának kifejlesztése történt meg. Ennek során egy speciálisan ötvözött acél anyagminőségű termék került kialakításra. A mechanikai, szövetszerkezeti és kopásállósági vizsgálatok a Miskolci Egyetemmel együttműködésben történtek meg.

A fejlesztéshez az Európai Unió és Magyarország Kormánya 53,41 millió forint vissza nem térítendő támogatással járult hozzá a 91,24 millió forint összköltségű projekthez.

A projektre 2018.01.02.-2019.12.31. között került sor, mely időszakban öt szakember vett részt a fejlesztésben. A termék piaci felhasználását 2020-tól tervezi a vállalkozás.

A GINOP-2.1.7-15-2016-00390 azonosító számú projekt a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával valósult meg.


További információ: www.pyroven.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.