OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 27., hétfő 11:33

Sajtóközlemény Kölesd-Kistormás községeket összekötő kerékpárút építésének megkezdéséről
    Kölesd, 2020. január 27., hétfő (OTS) - Kölesd Községi Önkormányzat konzorciumi partnerével Kistormás Községi Önkormányzattal a Terület és Településfejlesztési Operatív Program keretében 100 %-os vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesül. A megítélt támogatás összege: 203.000.000,- Ft. A beruházás kivitelezése várhatóan 2020 márciusában kezdődik.

    
A fejlesztés eredményeként elkészülő kerékpárút Kölesd és Kistormás településeket köti majd össze. Az útvonal a 6313. számú Kölesd-Gyönk összekötő út mellett halad majd. A kerékpárút - amely négy szakaszra osztható a tervezés szerint - 2142,6 fm hosszan haladna végig a belterületen.
A projekt célja Kölesd és Kistormás községek közötti kerékpárút kialakítása révén a két település közötti biztonságos kerékpáros közlekedés megteremtése, mely lehetővé teszi a lakosok a közszolgáltatásokhoz való egyenlő esélyű hozzáférés lehetőségét. Ezáltal kerékpáron közlekedve is elérhetővé válik mindkét község különböző köz- és közösség intézményei (pl. a közös hivatal, a víziközmű társulat irodája, a Kismegyeháza, a posta, az orvosi rendelő, a körzeti megbízott, a települések oktatási intézményei, a szociális- és egészségügyi intézmények)
A beruházás gazdaságfejlesztési és foglalkoztatási kapcsolódással valósul meg, elősegíti a munkaerő mobilitás infrastrukturális feltételeit, hisz több munkahely és gazdasági szervezet fekszik a kerékpárút mentén.

A projekt keretében a kivitelezési munkálatok megkezdésére - tekintettel a 2020 januárjában jogerőssé váló építési engedélyre - a közbeszerzési eljárás lebonyolítását követően, várhatóan 2020 márciusában kezdődik meg.

A projektről bővebb információt a www.kolesd.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Mészáros Mónika, ügyintéző
Elérhetőség (74/436-033, titkarsag@kolesd.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.