OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 23., csütörtök 11:12

Összeolvadt a CollabNet VersionOne és a XebiaLabs egy integrált, agilis DevOps platform létrehozása céljából (1. rész)
    Atlanta és Boston, 2020. január 23., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az egyesüléssel létrejött vállalat élére új vezérigazgató kerül, akinek feladata a vállalat következő növekedési szakaszba való átvezetése lesz - A TPG Capital által támogatott ügylet egy vállalkozásokat segítő, piacvezető, integrált, agilis DevOps platform létrehozását célzó, átfogó átalakulási stratégia részét képező lépés - Az agilis tervezési és kollaboratív fejlesztési megoldások terén vezetőnek számító CollabNet VersionOne (a továbbiakban "CollabNet") és fejlesztések kiadásának levezénylésével, szoftverek/alkalmazások üzembeállításával és folyamatos leszállításával foglalkozó, piacvezető XebiaLabs ma bejelentette, hogy a két vállalat egyesült. Az összeolvadás, amelyet a TPG Capital támogatott, egyesíti a CollabNet termékfejlesztési (agilis tervezés és vállalati verziókezelési) területét a XebiaLabs értékesítési/forgalmazási (fejlesztések kiadásának levezénylése, szoftverek/alkalmazások üzembeállításának automatizálása) tevékenységeivel, egy agilis, a végpontok közti teljes spektrumot lefedő, vállalati DevOps platform létrehozása céljából.

    Az ügyletet lezárulását követően az újonnan létrejött vállalat élére Ashok Reddy, az ágazatban veteránnak számító, korábban a Broadcom egyik vezető tisztviselőjeként tevékenykedő szakember került, aki a CollabNet VersionOne-t mintegy öt éven át sikeresen irányító, de most pozíciójáról családi és személyes okokból lemondó Flint Brentont követi a vezérigazgatói székben. Az egyesüléssel létrejött vállalat elnöke Derek Langone, a XebiaLabs jelenlegi vezérigazgatója lett, a pénzügyi vezetői posztra pedig Stephen Gregorio, a XebiaLabs ügyvezető alelnöke és pénzügyi vezetője került.

"A CollabNet és a XebiaLabs egyesülése eredményeként létrejött új cég a vállalati ügyfelek számára végponttól végpontig terjedő átláthatóságot és kezelési lehetőségeket tud biztosítani, amelyek manapság elengedhetetlenek a gyors, megbízható és biztonságos szoftverfejlesztéshez, és amelyek hozzásegítik őket vállalkozásuk digitális átalakításához és üzleti teljesítményük növeléséhez" - magyarázták a TPG Capital képviselői, Nehal Raj és Art Heidrich. "Hálásak vagyunk Flint Brentonnak a cégért végzett hatékony munkájáért, és nagy várakozással tekintünk az Ashokkal, Derekkel és csapatukkal való együttműködés elé, melynek célja egy vezető vállalati DevOps platformot biztosító cég létrehozására irányuló stratégiai célunk mihamarabbi teljesítése."

A 2008-ban alapított XebiaLabs gyorsan növekedő, szoftver- és alkalmazáskiadás-kezelési és automatizálási szolgáltatásokat kínáló vállalat. A cég által kínált szoftverkiadás-irányítási és alkalmazás-üzembeállítási szoftver lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy vállalati szinten automatizálják és elemezzék teljes szoftverkiadási tevékenységüket és terveiket. A XebiaLabs mélyreható értékesítési/forgalmazási tapasztalatai jól kiegészítik a CollabNet termékfejlesztési szaktudását és termékportfólióját, amelybe beletartozik a vállalati agilis tervezésre és kezelésre használatos VersionOne, a munkafolyamatok összekapcsolását és a láthatóságot a teljes termékleszállítási értékáramban biztosító VS és a vállalati szintű verziókövetés-kezelést és alkalmazáséletciklus-kezelést lehetővé tévő TeamForge is. A két vállalat platformjai és eszközei az elemzők megítélése szerint az ágazat azon termékei közé tartoznak, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak az ágazat innováció terén nyújtott teljesítményének fokozásához.

"Küldetésünknek tekintjük, hogy alapjaiban formáljuk át a vállalati szoftverek fejlesztésének és leszállításának módját" - fejtette ki Reddy. "A CollabNet és a XebiaLabs közös erőfeszítésének köszönhetően egy olyan platform jön majd létre, amely az agilis és DevOps folyamatok által megkívánt szintű digitális átalakulást teszt lehetővé, biztosítva azt a folyamatos alkalmazkodást, tanulást és fejlődést, amely elengedhetetlen a mai, mesterséges intelligenciát alkalmazó appok és eszközök világában. Nagy izgalommal csatlakozom a vállalathoz ebben a kulcsfontosságú irányváltást célzó időszakban, és alig várom, hogy a csapattal való együttműködésre támaszkodva sikeresen átvezethessem a vállalatot a növekedés következő szakaszába."

"A XebiaLabs-t az ágazatban a nagyvállalati DevOps megoldások aranystandardját létrehozó vállalatként ismerik. Ügyfeleink közt megtalálhatók a világ legnagyobb pénzügyi, egészségügyi és ipari vállalatai, köszönhetően egy olyan platform kialakítására irányuló erőfeszítéseinknek, amely egyrészt hatékonyan felhasználja a meglévő eszközöket és folyamatokat, másrészt biztosítja azt a szintű skálázhatóságot, standardizálást, biztonságot és jelentéskészítést, amelyre a nagyvállalatoknak szükségük van" - mondta Langone. "Hálás vagyok a Susquehanna Growth Equity és az Accel támogatásáért, amely hozzásegített minket, hogy sikeres vállalattá váljunk. A XebiaLabs és a CollabNet egyesítésével közös ügyfeleinknek most már biztosítani tudjuk a piacon elérhető legfejlettebb agilis DevOps platformot. Ez a termék gyökeres változásokat tesz lehetővé azoknak a vállalkozásoknak a számára, amelyeknek a lehető legjobb teljesítményt kell kihozniuk szoftveralkalmazásaikból, miközben meg kell felelniük egy rendkívül összetett, számos szabályozási, compliance és biztonsági követelményt felállító piaci környezetnek."(folyt.)



2020. január 23., csütörtök 11:14

Összeolvadt a CollabNet VersionOne és a XebiaLabs egy integrált, agilis DevOps platform létrehozása céljából (2. rész)
    Atlanta és Boston, 2020. január 23., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Reddy legutóbbi megbízatása a Broadcom több milliárd dollár forgalmú Enterprise Software (Vállalati szoftverek) divíziójának irányítása volt, mely munkája során segédkezett egy olyan, globális vállalatok számára tervezett platform kifejlesztésében, amely támogatja a vállalatok digitális átalakításának vállalati szintű megvalósítását és lehetővé teszi valós idejű digitális vállalkozássá válásukat. A vállalati szoftverek fejlesztésével eltöltött 25 év során szerzett tudására és az agilis és DevOps átalakulással kapcsolatos kiterjedt tapasztalataira támaszkodva Reddy számos, a Fortune magazine 500 legnagyobb vállalatot felsoroló listáján szereplő cégnél töltött be vezető pozíciót, ideértve az IBM-et, a CA Technologies-t, a Rational Software-t, a Honeywell és a Novartist. Az egyesült vállalat vezetése során Reddy szorosan együtt fog működni a szoftverfejlesztési tevékenységek irányítása terén mélyreható tapasztalatokkal rendelkező Langone-nal és Gregorióval.

"Köszönettel tartozom munkatársaimnak a CollabNetnél azért, hogy kemény munkájuk és odaadásuk eredményeként a vállalat figyelemre méltó sikereket ért el" - nyilatkozta Brenton. "És bár rendkívül büszke vagyok arra, amit együtt felépítettünk, úgy döntöttem, itt az ideje annak, hogy visszatérjek Kaliforniába és új fejezetet nyissak az életemben. Ashok és Derek hozzáértését, valamint a TPG Capital elkötelezettségét ismerve tudom, hogy a CollabNet és a XebiaLabs vezetése jó kezekben van, és biztos vagyok abban, hogy irányításukkal az egyesüléssel létrejött új vállalat még nagyobb sikereket és minden eddiginél gyorsabb növekedést fog elérni."

A TPG Capital és a CollabNet pénzügyi tanácsadója a Barclays, az Evercore és a KeyBanc volt, jogi tanácsadója pedig a Ropes & Gray LLP. A XebiaLabs számára a Shea & Company biztosított pénzügyi, a Weil, Gotshal & Manges LLP pedig jogi tanácsadást. A XebiaLabs részvényesei, a Susquehanna Growth Equity és az Accel az egyesülés keretében eladták a vállalatokban birtokolt tulajdonrészüket. Az ügylet további részleteit nem hozták nyilvánosságra.

Amit a CollabNet VersionOne-ról tudni kell…

A CollabNet VersionOne értékáram-kezelést, agilis tervezést, DevOps folyamatokat és forráskód-kezelést biztosító, piacvezető platformot kínáló szolgáltató. Termékei olyan hatékonyan megoldásokat biztosítanak a globális vállalatok és állami szervezetek számára, amely lehetővé teszi, hogy egy olyan, akadályoktól mentes értékteremtő folyamatot tervezzenek meg, alakítsanak ki és kezeljenek sikeresen a megtervezett megoldások folyamatos biztosítása (leszállítása) révén, mely kézzel fogható üzleti eredményekkel szolgál. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.collab.net

Amit a XebiaLabs-ről tudni kell…

A XebiaLabs küldetése a nagyvállalatok támogatása szoftverkiadásaik megbízható felgyorsításában a sokszor rendkívül eltérő infrastrukturális feltételek és a rendkívül bonyolult folyamatok képviselte kihívások közepette. A XebiaLabs DevOps platformja az ágazatban az egyetlen végpontok közti DevOps eszközlánc-irányítási és jelentési megoldás, amely biztosítja azt az automatizálást, irányítást és átláthatóságot, amelyre a vállalkozásoknak szükségük van a szoftverek gyorsabb és kevesebb kockázattal való leszállítására. A XebiaLabs DevOps platformjára támaszkodva a szervezetek nem kényszerülnek rögtönzéseket és eseti megoldásokat alkalmazni ahhoz, hogy összekapcsolják összes DevOps eszközüket, irányíthatják azok interakcióit, üzembe állíthatják alkalmazásaikat bármilyen környezetben és létrehozhatnak egy olyan, jelentéskészítéshez használható adatközpontot is, amely nem igényel állandó karbantartást. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.xebialabs.com.

Amit a TPG-ről tudni kell…

TPG egy 1992-ben alapított, alternatív befektetési eszközökkel foglalkozó, vezető, globális befektetési vállalat, amely több mint 119 milliárd USA dollár értékű eszközt kezel, és irodái megtalálhatók Austinban, Pekingben, Bostonban, Dallasban, Fort Worth-ben, Hongkongban, Houstonban, Londonban, Luxembourgban, Melbourne-ben, Moszkvában Mumbajban, New Yorkban, San Franciscóban, Szöulban és Szingapúrban. A TPG befektetési portfóliójában számos eszközosztály szerepel, ideértve magántőke-befektetéseket, növekedésitőke-befektetéseket, ingatlanokat, hiteltermékeket és tőzsdei befektetéseket. A TPG célja dinamikus termékek és opciók kidolgozása befektetői számára, hatékony ellenőrzés és kiemelkedő színvonalú befektetéskezelés, továbbá megfelelő hozamok biztosítása a teljes befektetési portfólióban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.tpg.com
(folyt.)



2020. január 23., csütörtök 11:15

Összeolvadt a CollabNet VersionOne és a XebiaLabs egy integrált, agilis DevOps platform létrehozása céljából (3. rész)
    Atlanta és Boston, 2020. január 23., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200121006172/en/

Kapcsolat:

Média:
Olivia Heel, Catapult PR-IR
oheel@catapultpr-ir.com
303-581-7760

Hannah Inman
press@xebialabs.com

TPG
Luke Barrett and Courtney Power
media@tpg.com

Forrás: TPG

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.