OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 13. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 22., szerda 15:55

Több megyei matrica árát spórolhatják meg a szemfüles autósok
    Budapest, 2020. január 22., szerda (OTS) - Közeleg a határidő, január 31. éjfélig érvényesek a tavaly vásárolt éves - megyei és országos - autópályamatricák. 2020. január 31-én 2,5 millió darab 2019-es éves e-matrica jár le, amelyek nagy részét még nem újítottak meg - hívja fel a figyelmet az e-autopalyamatrica.hu portál. A matricák megvásárolhatók online, valamint a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. viszonteladóinál (jellemzően benzinkutakon, utazási irodáknál), saját értékesítési pontjain, illetve 19 ügyfélszolgálati irodájában.

    Nem mindegy, hol vesszük meg

Átlagos autóhasználat mellett is több ezer forint takarítható meg évente, ha jó helyen vásárolunk autópálya matricát. Bár a díjak 2020-ban sem változtak, mégsem mindegy, hol vesszük meg az új matricát. Érdemes tudni: a fenti címen elérhető portál az egyetlen online felület, ahol az autósok a matrica mellé olyan díjmentes kiegészítő szolgáltatásokat vehetnek igénybe, amelyekkel átlagos autóhasználat mellett is több ezer forint takarítható meg évente. A felhasználók bankkártyával és átutalással is fizethetnek a matricákért, akár regisztráció nélkül is megválthatják úthasználati jogosultságukat mindössze néhány perc alatt.

A díjmentesen igényelhető extrák közé tartozik a 8+1 Ft/liter kedvezményre jogosító üzemanyagkártya, amely már havi egy tank benzinnel számolva is kiadhatja egy megyei matrica árát. A másik kedvezmény a 10%-os utasbiztosítási kupon, amellyel egy négytagú család már egy hetes külföldi úton is megtakaríthat akár 2-3 ezer forintot (a kupon korlátlan alkalommal használható fel). A szintén díjmentes, 6 hónapos balesetbiztosítás jóvoltából az autósok egyszerűen és ingyenesen gondoskodhatnak családjukról és önmagukról.

Az e-autopalyamatrica.hu a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. hivatalos viszonteladója.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.