OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 21., kedd 09:00

Osztrák borászati szakvásár első alkalommal - Austro Vin Tulln 2020: Ausztria legnagyobb mezőgazdasági szakvására
    Tulln, 2020. január 21., kedd (APA/OTS) - Ausztria vezető mezőgazdasági szakvására, az Austro Vin Tulln, 2020. január 30-a és február 1-je között kerül megrendezésre. A szakvásár kizárólag a dinamikusan növekedő szőlőművelési és gyümölcstermesztési ágazatot, valamint a folyamatosan fejlődő borgyártási technológiákat és marketing módszereket mutatja be. A szakvásár három napja alatt a látogatók számos szakértő előadását hallgathatják meg. A vásár a szőlészek, borászok és gyümölcstermesztők számára a legoptimálisabb időpontban és a legideálisabb helyszínen zajlik.

    Nagy kiállítási terület
18 000 m?-es területen 240 szakmai kiállító 380 márkát mutat be, melyek a szőlészet, a gyümölcstermesztés, a borászati technológiák és a marketing legfrissebb újításait képviselik.

Szakmai programok
A szakvásár koncepciójába tökéletesen illő, mesés szakmai programok várják az érdeklődőket a legjobb szponzorok (a Weinbauverband Österreich [Osztrák Bortermelők Szövetsége] és a Bundesobstverband Österreich [Osztrák Szövetségi Gyümölcstermesztők Társasága] a bécsi Természettudományi és Élettudományi Egyetemmel [Universität für Bodenkultur, Wien] együttműködve, továbbá szőlészeti és gyümölcstermesztési oktatási intézmények) támogatásának köszönhetően:

A témakörök áttekintése:
o Műveléssel kapcsolatos tevékenységek gépesítése: ültetőgépek, traktorok és szállítóeszközök, szüretelési technológiák, magvak, talajművelés, gyümölcsfa- és szőlőtőke-gondozás, öntözési technológiák, növényvédelem és a növények tápanyagellátása, szőlő- és gyümölcstermesztés
o Borszőlő-termesztési technológiák: szivattyúrendszerek és futószalagos szállítórendszerek, szűrési technológiák, szőlő- és gyümölcsfeldolgozó gépek, válogatórendszerek, bor-, gyümölcslé és alkoholkezelés, gyöngyözőbor- és pezsgőkészítési technológiák, bor- és italtartályok, lepárlási technológiák, analitikai eszközök
o Palackozás és csomagolás: válogató és irányító rendszerek, palackozó rendszerek, palacklezárási technológiák, csomagolóanyagok és -berendezések, tárolás és hűtés, csomagológépek
o Szolgáltatások és marketing: információs szolgáltatások, értékesítés és bemutatás, bárok, közvetlen marketing.

Austro Vin-díjak
Az "Austro Vin-díjak" első alkalommal kerülnek odaítélésre. Számos szakmai kiállító pályázott újításaival, és a nyerteseket egy szakértőkből álló zsűri választja ki a következő kritériumok alapján: innovációs tartalom, piaci érettség és fenntarthatóság. A díjak a nyitóünnepségen kerülnek kiosztásra az alábbi kategóriákban: borászat, borkészítési technológia, marketing, fenntarthatóság és gyümölcstermesztés.

Nyitvatartás:
2020. január 30-a (csütörtök) és január 31-e (péntek): 10:00 órától 18:00 óráig
2020. február 1-je (szombat): 10:00 órától 17:00 óráig

Kapcsolat:
Messe Tulln GmbH
Messegelände 1
3430 Tulln an der Donau
Austria
Honlap: www.messe-tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.