OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. szeptember 21. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 13., hétfő 09:00

Rekordot döntöttek a magyar domain regisztrációk
    Budapest, 2020. január 13., hétfő (OTS) - Az elmúlt 5 évben nem volt példa arra, hogy ekkora mennyiségű .hu végződésű domain nevet regisztráljanak az emberek.

        
     Közel százezer új .hu domaint jegyeztek be 2019-ben Magyarországon és ez a domain tartomány még így is csak csekély részét adja a több száz egyéb végződéssel regisztrált összes domain névnek.- többek között ezeket részletezi a 2019-es domain statisztika.

Még a világ közel 2 milliárd weboldalánál is több aktív domaint tartanak nyilván, de miből fakadhat a különbség? Nem csak akkor regisztrál valaki domaint, ha honlapot szeretne? Minden válaszra fény derül!

A teljes elemzés a hivatkozás elhelyezése mellett szabadon felhasználható és a következő linken érhető el:
https://www.rackhost.hu/blog/rekordot-dontottek-a-magyar-domain-regisztraciok/

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.