2024. március 28. csütörtök

2020. január 8., szerda 12:36

Wacom One - Új lehetőségek világa
    Las Vegas, Nevada/Budapest, 2020. január 8., szerda (OTS) - Az új, kreatív kijelzős tábla felületet biztosít a kezdő, kreatív felhasználóknak, közösségi tartalom készítőknek és vizuális alkotóknak a képernyőn történő skicceléshez, rajzoláshoz és jegyzeteléshez. A tablet MacOS, Windows és Android kompatibilitással rendelkezik, az új kreatív szoftver csomag és a harmadik fél által biztosított tolltámogatás pedig egy változatos ökoszisztémát biztosít.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

Ma az Elektronikai (Consumer Electronics) Kiállításon a Wacom bejelentette a Wacom One-t, egy 13 colos kijelzős táblát, a tartalomkészítők új generációja számára. A termék egy megfizethető és vonzó lehetőség a belépőszintű tablet vásárlók számára, akik közvetlenül a képernyőn szeretnének dolgozni. Mivel a tablet Mac-hez, Windows-hoz és Android operációs rendszerekhez is csatlakoztatható, a Wacom One lehetővé teszi a felhasználóknak a jelenlegi számítógépüknek és telefonjuknak a frissítését egy tollalapú konfigurációt támogató modellre, ezzel pedig az új tollal kapcsolatos funkciók használatát a Microsoft Office-ben, valamint egyéb más alkalmazásokban, különösen, amelyek kreativitás céljából készültek.

A Wacom hosszútávú kapcsolata a vezető írószer és mobileszközgyártókkal kompatibilitást biztosít számos harmadik fél által gyártott tollhoz, választási lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy a kedvenc márkájukat és megfelelő stílusú tollat használhassák íráshoz és rajzoláshoz. A LAMY, Samsung és STAEDTLER csupán néhány gyártó, amelynek a tollait tökéletesen lehet használni a Wacom One tableten. Várhatóan januártól lesz kapható a boltokban. A Wacom One tablet a gyártó 35 éves tapasztalatát tartalmazza, amelyre a csúcskategóriájú kreatív rajztáblák gyártása során tett szert.

Faik Karaoglu a Wacom Kreatív Üzletágának Ügyvezető Alelnöke ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: "Függetlenül attól, hogy rajzolunk, képeket szerkesztünk vagy különböző ötleteket fejlesztünk és kommunikálunk, a Wacom One biztosítja ezeket a nélkülözhetetlen dolgokat a kreatív munkafolyamatok elejétől kezdve egészen az ötletek képernyőn történő megvalósításáig. A termék funkciói, a csomagban mellékelt szoftverek és a vonzó ár lehetővé teszi a digitális művészek új hullámának, készítőknek, közösségi médiatartalom létrehozóknak, fényképészeknek, tanulóknak, tanároknak és üzletembereknek, hogy művészileg fejezzék ki magukat és a világ egy kreatívabb hely legyen."

A Wacom One nyomásérzékeny toll pontos és precíz ecset és tollvonásokat, valamint EMR funkciót (Elektromágneses Rezonancia) biztosít. Nem szükséges elem a használatához, így soha nem kell újra tölteni. Az 1920 x 1080 felbontású full HD kijelző 72 százalékos NTSC színt és tükröződésmentes bevonatot tartalmaz. Az új modell vonzó, tömör kivitelezése megkönnyíti a termék elhelyezését bármilyen munkakörnyezetben, az összecsukható lábak pedig segítenek megtalálni az ideális munkahelyet bármilyen felületen. A Wacom One megvásárlásával jogosultak leszünk a mellékelt szoftverek használatára, többek között a Celsys által készített Clip Studio Paint Pro ingyenes, 6 hónapos használatára, egy sokoldalú és egyszerűen használható rajzoló alkalmazás rajz és manga készítéshez, valamint a Wacom Bamboo Paper-re, amely egy ideális alkalmazás jegyzeteléshez és skicceléshez.

A Wacomról:
1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727). Különböző leányvállalatokat és irodákat hoztak létre az egész világon, a marketing és értékesítési folyamat támogatásához. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom jövőképe az, hogy az embereket és a technológiákat közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak és kijelzők, valamint egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon, Lehetővé teszi az üzleti és otthoni felhasználóknak, hogy kifejezzék a saját személyiségüket. További információért keressük fel a Wacom weboldalát www.wacom.com.

A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója:
Trans-Europe Zrt.
1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1