OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. január 8., szerda 12:36

Wacom One - Új lehetőségek világa
    Las Vegas, Nevada/Budapest, 2020. január 8., szerda (OTS) - Az új, kreatív kijelzős tábla felületet biztosít a kezdő, kreatív felhasználóknak, közösségi tartalom készítőknek és vizuális alkotóknak a képernyőn történő skicceléshez, rajzoláshoz és jegyzeteléshez. A tablet MacOS, Windows és Android kompatibilitással rendelkezik, az új kreatív szoftver csomag és a harmadik fél által biztosított tolltámogatás pedig egy változatos ökoszisztémát biztosít.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200108_002.jpg

Ma az Elektronikai (Consumer Electronics) Kiállításon a Wacom bejelentette a Wacom One-t, egy 13 colos kijelzős táblát, a tartalomkészítők új generációja számára. A termék egy megfizethető és vonzó lehetőség a belépőszintű tablet vásárlók számára, akik közvetlenül a képernyőn szeretnének dolgozni. Mivel a tablet Mac-hez, Windows-hoz és Android operációs rendszerekhez is csatlakoztatható, a Wacom One lehetővé teszi a felhasználóknak a jelenlegi számítógépüknek és telefonjuknak a frissítését egy tollalapú konfigurációt támogató modellre, ezzel pedig az új tollal kapcsolatos funkciók használatát a Microsoft Office-ben, valamint egyéb más alkalmazásokban, különösen, amelyek kreativitás céljából készültek.

A Wacom hosszútávú kapcsolata a vezető írószer és mobileszközgyártókkal kompatibilitást biztosít számos harmadik fél által gyártott tollhoz, választási lehetőséget biztosítva a felhasználóknak, hogy a kedvenc márkájukat és megfelelő stílusú tollat használhassák íráshoz és rajzoláshoz. A LAMY, Samsung és STAEDTLER csupán néhány gyártó, amelynek a tollait tökéletesen lehet használni a Wacom One tableten. Várhatóan januártól lesz kapható a boltokban. A Wacom One tablet a gyártó 35 éves tapasztalatát tartalmazza, amelyre a csúcskategóriájú kreatív rajztáblák gyártása során tett szert.

Faik Karaoglu a Wacom Kreatív Üzletágának Ügyvezető Alelnöke ezzel kapcsolatban a következőt nyilatkozta: "Függetlenül attól, hogy rajzolunk, képeket szerkesztünk vagy különböző ötleteket fejlesztünk és kommunikálunk, a Wacom One biztosítja ezeket a nélkülözhetetlen dolgokat a kreatív munkafolyamatok elejétől kezdve egészen az ötletek képernyőn történő megvalósításáig. A termék funkciói, a csomagban mellékelt szoftverek és a vonzó ár lehetővé teszi a digitális művészek új hullámának, készítőknek, közösségi médiatartalom létrehozóknak, fényképészeknek, tanulóknak, tanároknak és üzletembereknek, hogy művészileg fejezzék ki magukat és a világ egy kreatívabb hely legyen."

A Wacom One nyomásérzékeny toll pontos és precíz ecset és tollvonásokat, valamint EMR funkciót (Elektromágneses Rezonancia) biztosít. Nem szükséges elem a használatához, így soha nem kell újra tölteni. Az 1920 x 1080 felbontású full HD kijelző 72 százalékos NTSC színt és tükröződésmentes bevonatot tartalmaz. Az új modell vonzó, tömör kivitelezése megkönnyíti a termék elhelyezését bármilyen munkakörnyezetben, az összecsukható lábak pedig segítenek megtalálni az ideális munkahelyet bármilyen felületen. A Wacom One megvásárlásával jogosultak leszünk a mellékelt szoftverek használatára, többek között a Celsys által készített Clip Studio Paint Pro ingyenes, 6 hónapos használatára, egy sokoldalú és egyszerűen használható rajzoló alkalmazás rajz és manga készítéshez, valamint a Wacom Bamboo Paper-re, amely egy ideális alkalmazás jegyzeteléshez és skicceléshez.

A Wacomról:
1983-ban alapították Japánban (Tokyo Stock Exchange 6727). Különböző leányvállalatokat és irodákat hoztak létre az egész világon, a marketing és értékesítési folyamat támogatásához. Több mint 150 országban van jelen. A Wacom jövőképe az, hogy az embereket és a technológiákat közelebb hozza egymáshoz. Ezzel pedig a világ vezető gyártója lett az interaktív tollak és kijelzők, valamint egyéb megoldások például a digitális aláírások területén. A Wacom fejlett technológiáját digitális műalkotások, filmek, különleges effektek, tervek készítéséhez használják az egész világon, Lehetővé teszi az üzleti és otthoni felhasználóknak, hogy kifejezzék a saját személyiségüket. További információért keressük fel a Wacom weboldalát www.wacom.com.

A Wacom hivatalos magyarországi forgalmazója:
Trans-Europe Zrt.
1026, Budapest, Torockó utca 4. mfsz.1
www.wacominfo.hu
www.szoftver.hu
Tel: +361/ 392 0700
E-mail: info@trans-europe.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.